Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vikend-horoskop: Moguće su značajne promjene

Postoji velik potencijal za transformaciju života, a u definiranju planova prije kretanja u akciju sad je iznimno korisna pomoć drugih ljudi

 par ljubav Izvor: Shutterstock

Strastvene, magnetske, superintenzivne energije

Mjesec je u petak, 17. studenoga u Škorpionu te je u konjunkciji s Venerom i donosi mnogo strastvene, magnetske, superintenzivne energije, kaže astrolog Gregory Scott. Merkur je u Strijelcu, u sekstilu s Marsom u Vagi. "Petak je sjajan dan za ljubav, seks i romantiku", ističe britanski astrolog, upozoravajući da je energija toga dana intenzivna te da bi nekima mogla biti i preintenzivna te im se činiti da se stvari prebrzo razvijaju.

Zahvaljujući Merkuru i Marsu, snažna energija toga dana može se odlično iskoristiti za putovanje, društvena okupljanja te zabave s prijateljima i obitelji. Ako, dakle, emocionalne i romantične stvari budu preintenzivne za vas, ovo je dobar dan da se oraspoložite druženjem s ljudima s kojima niste u intimnoj vezi.

Mlađak u Škorpionu

Suboti pečat daje mlađak u Škorpionu. Budući da mijena počinje u 12.42 na 26. stupnju Škorpiona, Mjesec će u večernjim satima prijeći u znak Strijelca. "Mlađak je kad su Mjesec i Sunce u konjunkciji; Mjesec je potpuno crn i privlači mnogo, mnogo različite nove energije", objašnjava G. Scott. Subota je dan s velikim potencijalom za transformaciju života i konkretne promjene na temelju svojih osjećaja.

U nedjelju je Mars u Vagi u kvadratu s Plutonom u Jarcu, a u sekstilu s Mjesecom u Strijelcu. Stoga je to sjajan dan da svoje ideje i planove za budućnost iznesete drugim ljudima te od njih dobijete povratnu informaciju, nove uvide, dublje razumijevanje toga što činite; možda čujete stvari koje ste, zaneseni entuzijazmom, propustili zamijetiti.

Mjesec u Strijelcu poziva vas na djelovanje, na pokret, pa ste skloni propustiti detalje koji bi se mogli pokazati važni. Bitno je da sve bude na svome mjestu prije nego što krenete naprijed, u akciju, što možete učiniti u za to odličan dan – ponedjeljak, 20. studenoga. Ova je nedjelja pak pravi dan da temeljito sagledate stvari na kojima radite te ih po potrebi preradite, ispravite, dopunite, i to u suradnji s drugim ljudima koji će pridonijeti uvidima i pojedinostima koje su vama možda promaknule.

Najnovije