Sljedeći pun Mjesec očekuje nas 12. kolovoza, u znaku Vodenjaka. Ovaj zračni znak predstavlja iscjeljenje, slobodu, sakuplja emocionalnu i psihičku energiju - čisti je i šalje svijetu oko sebe.

Energiju Vodenjaka možete iskoristiti za vrijeme ove lunarne faze tako što ćete se osloboditi i očistiti ono što je negativno i što vas opterećuje. Pun Mjesec može vam pomoći da napunite srce ljubavlju i otpustite bol. Sada se mogu završiti neki odnosi, zatvaraju se jedna vrata i dolazi do kraja jednog životnog ciklusa.

Saturn će biti posebno aktivan pod utjecajem punog Mjeseca. Kad god je Saturn aktivan, može nas pritisnuti da preuzmemo veću odgovornost za svoje postupke i te da se krećemo u skladu sa svojim višim 'Ja'. Lekcije koje donosi Saturn ponekad mogu biti oštre, ali uvijek donose prilike za rast. Sa Saturnom, sve dok ste voljni surađivati i preuzeti kormilo svog života, on će vam pružiti podršku i pomoći vam da dostignete visine o kojima niste ni sanjali. Kada radite posao koji Saturn stavlja pred vas, to može donijeti uspjeh, počasti i nagrade.

Pun Mjesec u kolovozu je također blisko povezan s konjunkcijom sjevernog čvora Urana, zbog čega su moguće nestabilnosti i turbulencije, posebno u financijama. Ovo vas može potaknuti da napravite drastične i velike promjene, kao i da se prilagodite nekom novom putu.

Kada je energija Saturna jaka, emocije mogu biti pojačane. Možemo se osjetiti uznemireno ili imati osjećaj da je promjena na putu. Budite otvoreni za njih.