KAKO OKITITI JELKU DA BI NAM 2022. DONIJELA SREĆU I BOGATSTVO: Ove boje prema feng shuiju privlače blagostanje

Prema kineskom horoskopu, zaštitnik 2022. godine je Vodeni Tigar. Na početku godine, trebalo bi privući njegovu pažnju zbog dobrobiti i sreće, a to možemo učiniti odabirom ukrasa za kićenje božićne jelke prema feng shuiju

Pexels

Pripreme za božićne praznike uveliko su počele. Feng shui stručnjaci predlažu da naučite kako ukrasiti svoj dom kako biste privukli sreću, blagostanje i pažnju novog pokrovitelja, Vodenog tigra. On će prema kineskom horoskopu vladati tijekom 2022. godine.

Prilikom kićenja jelke, trebalo bi birati ukrase u prirodnim bojama - to su tirkizna, plava, smeđa, boja pijeska, crna. Samim tim trebalo bi izbjegavati blistave i sjajne boje za koje se vjeruje da bi mogle uplašiti Tigra i samim tim otjerati sreću i bogatstvo. To su crvene, ljubičaste i sve fluorescentne nijanse.

Privlačenju sreće neće pomoći samo odgovarajući odabir boja, već i stil dekoriranja doma. U 2022. godini fokus će biti na ekologiji, stoga izbacite sve umjetno i umjesto toga iskoristite ono što dolazi iz prirode - tkanine od pamuka, vune i lana, sobno bilje, predmete od keramike i gline, drvo... Unesite prirodu u dom - ukrasite ga granama mirisnog četinara, šišarkama i bobicama.