OD OVE VELJAČE SENSA PRIČU NASTAVLJAMO NA PORTALU TE JOŠ VIŠE UŽIVO: Ovo je naše posljednje tiskano, mjesečno izdanje

Za nas je ovo emotivan broj jer nakon više od 15 godina, ovo je posljednje tiskano izdanje mjesečnika Sensa. Sensa priča nastavlja rasti kroz još više događanja uživo, portal i društvene mreže. Pročitajte pismo urednice Izabele Vrtar

Sensa

Rastanci nikada nisu jednostavni, a kada se pozdravljamo s nečim što nam je donosilo toliko topline, utjehe i podrške u najvažnijem životnom cilju – osobnom rastu – to ima posebnu dimenziju.

Nažalost, nakon više od 15 godina na kioscima, ovo je posljednje tiskano izdanje mjesečnika Sensa. Situacija na tržištu i velike promjene koje su se događale posljednjih godina utjecale su na sve nas, u svakom obliku našeg življenja, pa tako i na naš mali svemir, ovaj tiskani dragulj kojem ste svakog mjeseca darivali svoje povjerenje i vrijeme. Taj korak za nas nije bio lak, emotivna je ovo situacija u kojoj se i sama vraćam na sve ono lijepo i veliko što smo u ovom tiskanom obliku kreirali godinama. Da, osjećam se tužno, ali ujedno i zahvalno što sam imala priliku stvoriti ovo malo medijsko čudo na hrvatskom tržištu i privilegirano što ste bili naš vjetar u leđa kako bismo kvalitetno trajali toliki niz godina.

Jedna od najvažnijih životnih pouka i tema o kojoj smo u raznim oblicima pisali na ovim stranicama bila je „kako prigrliti promjenu i učiniti da ona radi za nas“. Stoga otvoreno prihvaćam promjenu kao suputnika života i rada te ćemo u godinama koje dolaze i dalje biti posvećeni tome da poruke Sense kroz naše druge formate – digitalne, uživo i kao posebna tiskana izdanja - odjeknu kvalitetno i još snažnije.

Robert Gašpert  Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Zahvalna sam svim ljudima, iskustvima i emocijama koje su pridonijele stvaranju naših stranica, vama koji ste nas podržavali svakog mjeseca. Moj cijeli tim zahvalan je za veliku životnu školu koju nam je pružila Sensa - ona za nas i dalje nije posao, nego misija i čisto zadovoljstvo.

A za kraj, koji je uvijek početak nečega novog, pozivam vas da nastavite pratiti naš portal sensa.hr, družite se s nama na Sensa događajima uživo, prigrlite naše nove tiskane formate kao što ste prigrlili i Sensu. 

Hvala vam na podršci, hvala vam na vjernosti, hvala vam što Sensu čuvate ondje gdje najviše znači – blizu srca.

U novom broju Sense čitajte:

JOGA ZA NOVU ETAPU ŽIVOTNOG PUTA: Menopauza je prirodna promjena tijela, a mogući neugodni simptomi mogu se olakšati jogom 

Sensa 

SPONA EMOCIJA I TIJELA: Godine i godine zatomljivanja potreba, usklađivanje s očekivanjima drugih i društvenim normama mnoge su usmjerili prema životu 'što se treba i što se mora'. Ipak, tijelo čuva istinu koja se očituje u našem zdravlju, posturi, energiji... Kako napokon dati tijelu da 'diše'?

Sensa 

 ASTROLOŠKA PSIHOLOGIJA: Kakav je naš odnos s ljubavi u 2023. godini 

Sensa 

 Novi broj Sense prelistajte ovdje.