ELLE X IVA VILJEVAC: Najbolji nakit ovog ljeta je 2u1 stylish ogrlica u ekskluzivnom Elle ljetnom paketu!

Cijena ekskluzivnog ljetnog paketa Elle x nakit 2u1 by Iva Viljevac je 69,90 kuna, a dostupan je na kioscima od 22. srpnja!

Elle

Znate li koji je modni dodatak hit ovog ljeta? Nakit 2u1 by Iva Viljevac – ogrlica koja se nosi i kao lančić za nogu, u pozlaćenoj ili posrebrenoj varijanti. Potražite ga u ekskluzivnom paketu s magazinom Elle od 22. srpnja! Ne propustite Elle s dizajnerskim nakitom za 69,90 kuna i zablistajte ovog ljeta

Jednostavnost je uvijek u modi i zato je Elle ovog ljeta u suradnji s dizajnericom Ivom Viljevac kreirao poseban accessoires – nakit 2u1! Izrađen od čelika, u posrebrenoj ili pozlaćenoj varijanti s privjeskom u trikiznoj, plavoj ili zelenoj boji, ovaj decentan nakit nosite samostalno ili kroz slojevit look kombinirajte s drugim modnim dodacima.

Nakit koji se može nositi dvojako – kao ogrlica, ali i nanogica – iznimno je praktičan asesoar za različite prigode - odlazak na plažu ili večernji izlazak. Kada želite podići svoje ljetne kombinacije, tada birajte ovaj decentan 2u1 lančić.

Goran Čižmešija 

Dizajnerica Iva Viljevac Toš, inspirirana bezvremenskom jednostavnošću i elegancijom kreirala je ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika, u limitiranom izdanju za magazin Elle, stavljajući naglasak na minimalizam i fine detalje. Potražite ogrlicu i lančić za nogu s dizajnerskim potpisom i zablistajte s ovim must have komadom nakita.

Goran Čižmešija 

Cijena ekskluzivnog ljetnog paketa Elle x nakit 2u1 by Iva Viljevac je 69,90 kuna, a dostupan je na kioscima od 22. srpnja!

promo Iva viljevac ogrlice

Požurite po svoj primjerak jer količine su ograničene.

Goran Čižmešija 

Koje teme donosi kolovoško izdanje Ellea pročitajte ovdje!

2u1 elle nakit  Youtube

Fotografija: Goran Čižmešija
Model: Julija (Talia Model)
Styling: Marcela Vrček
Make up i kosa: Studio Marcela