JANE IREDALE: Ekskluzivni make up sponzor modne revije Roberta Severa Vere Fabula

Uskoro ćemo doznati kakav će make up look krasiti modele i kakvu nam je beauty poslasticu pripremio brend Jane Iredale za spektakularnu modnu reviju Roberta Severa

promo

S nestrpljenjem iščekujemo modnu reviju Roberta Severa koja je rezultat dizajnerova višemjesečnog rada i predstavlja kombinaciju nježnih uzoraka različitih tekstura, tehnika ručne izrade i modela koji su vrlo nosivi i profinjeni.

Make up na reviji potpisuje brend Jane Iredale, ekskluzivni sponzor, a prije modnog spektakla otkrit ćemo vam jedan od njihovih zvjezdanih noviteta - HydroPure™ Tinted Serum, učinkoviti hibrid koji briše granicu između make upa i proizvoda za njegu kože.

promo 

Prvi zadatak make upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu. U ne tako davnoj prošlosti make up je mogao napraviti više štete nego koristi, osobito na problematičnoj koži lica. Teški puderi 'zabetonirali' bi kožu i pomagali mikrobima u nastanku mitesera i prištića, a u težim slučajevima i akni. Učiniti dekorativne proizvode njegujućim bio je pravi izazov za kozmetičku industriju, ali stalnim istraživanjem razvili su proizvode koje danas nazivamo skincare make up proizvodima.

promo 

Zašto volimo skincare make up proizvode?

Zbog vrlo jednostavnog razloga: osim što će prekriti sitne nesavršenosti, ovi će proizvodi blagotvorno djelovati na samu kožu. Brend Jane Iredale oduvijek je veliku pozornost posvećivao zdraviju, njezi i jednostavno boljem izgledu kože lica. Na istom tragu predstavlja i svoj novi proizvod HydroPure™ Tinted Serum s hijaluronskom kiselinom i CoQ10, pigmentirani serum za lagano prekrivanje i ujednačavanje tena prepun sastojaka za njegu kože.

promo 

Novi učinkoviti hibrid kojim brend Jane Iredale još jednom briše granicu između make up proizvoda i proizvoda za njegu kože iznimno je hidratantan tonirani serum koji popunjava i zaglađuje fine linije i bore, smanjuje pojavu pora, umiruje kožu, pruža snažnu antioksidacijsku zaštitu te koži daje blistav i svjež mladenački izgled. Ključni sastojci novog proizvoda pomažu zadržati vlažnost kože i osiguravaju intenzivnu hidrataciju.

promo 

HydroPure™ Tinted Serum donosi brojne moćne sastojke za njegu kože

Hijaluronska kiselina (2%) pruža intenzivnu hidrataciju površinskih slojeva kože za trenutačni učinak zaglađivanja i učvršćivanja. Skvalan iz masline pomaže u održavanju zaštitne barijere kože, sprečava transepidermalni gubitak vode i vlage te blokira iritante iz okoliša da prodru u kožu. CoQ10 dobro je poznat antioksidans snažan u borbi protiv starenja kože. Ovaj koenzim smanjuje oksidativni stres i jača sposobnost kože u borbi protiv slobodnih radikala, smanjujući pojavu finih linija i bora. Neven, alge, ekstrakt kore vrbe i aloe pomažu umiriti kožu. Jedinstveni inkapsulirani liposomi sadrže čiste mineralne pigmente koji su obogaćeni pčelinjim voskom, što sprečava razgradnju aktivnih sastojaka.

promo 

Poboljšane performanse u sedam nijansi jednostavnih za nanošenje

Serum HydroPure™ Tinted nanosi se nakon uobičajene njege na čistu i hidratiziranu kožu i namijenjen je svim tipovima kože. Dva potiska pumpice bit će dovoljna za ravnomjerno i potpuno prekrivanje lica i vrata. Prije razmazivanja prstima ili kistom za blendanje / konturiranje sjedinite pigment i serum.

Zahvaljujući laganoj teksturi, hidratantni HydroPure™ Tinted Serum iznimno je jednostavno nanijeti. Ako je potrebno dodatno prekrivanje, nakon seruma HydroPure™ Tinted nanesite omiljeni puder Jane Iredale, primjerice Amazing Base ili PurePressed Base Mineral Foundation. Novi pigmentirani serum dolazi u sedam nijansi, ne sadrži SPF i nije veganski proizvod.