KAKO NAJBOLJE IZGLEDATI NA PROLJETNOJ ŠPICI: Osvježite svoj ormar trendi komadima, a nemojte propustiti velike popuste

Od 12. do 18. travnja uz Story shopping kupone čekaju vas fenomenalni popusti, savršeni za obnovu proljetnog ormara

Robert Gašpert

Već nekoliko tjedana, fotografije sa zagrebačke špice apsolutno su pokazale da je proljeće stiglo u pravom obliku.

Prepune ulice grada iznjedrile su i uvijek kreativne modne kombinacije naših poznatih špicera, a upravo kod njih najbolje možemo vidjeti što je sada u trendu. Centar grada najbolje je mjesto za traženje inspiracije u odijevanju, a ako se spremate u proljetni shopping, imamo savršenu vijest za vas.

Robert Gašpert 

Kupujte uz popust jer stigao je proljetni Shopping Fest!

Od srijede, 12. travnja, novi Story vam ekskluzivno i u suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa - daruje shopping kupone s vrtoglavim popustima u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.

Story 

Ovog proljeća obnovite garderobu upravo onim komadima odjeće, obuće i nakita koji će vam uljepšati svakodnevicu. Jarke boje i upečatljivi uzorci, kao i ležeran sportski stil popularni su ove sezone, ali sportska elegancija nikada nije bila popularnija. 

Uz Storyjeve kupone ostvarite odlične popuste i nabavite atraktivne komade s kojima ćete zablistati, po posebnim popustima do čak 40%. Story kuponi s popustima iskoristivi su od 12. do 18. travnja i donose popust od 30% u više od 500 trgovina diljem Hrvatske.

Story 

PLUS POSEBNA POGODNOST! Samo u subotu, 15. travnja, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo tog dana za plaćanje PBZ CARD Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede - čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest - potražite Story sa shopping kuponima na dar od srijede, 12. travnja 2023. godine.

Story 

U ovim trgovinama na području Republike Hrvatske možete iskoristiti Story kupone s popustima za kupnju.

Story Story Shopping kuponi