Vinka Tresić na Sensa Wellbeing danu: Slasna smoothie receptura za osvježenje i vitalnost

Posjetite radionicu i otkrijte koliko originalno možete pristupiti procesu izrade zdravog napitka koji oplemenjuje tijelo

promo

Vinka Tresić započela je svoju vege pustolovinu nakon što se susrela sa sadržajem knjige naziva „Zeleno za zdravlje“. Tako je otkrila zelene, kašaste sokove koji su joj u potpunosti promijenili život. Naravno – nabolje.

Posljednjih 7 godina nastavlja otkrivati i ponovno nailaziti na iznenađenja koja nudi veganska hrana, a svoje najzanimljivije recepte objavljuje na Instagram profilu spajajući tako dvije velike strasti: kuhanje i fotografiju. U slobodno se vrijeme bavi planinarenjem, plesanjem salse, kuhinjskim radionicama…

Upravo će stoga na radionici u sklopu Sensa wellbeing dana pokazati kako napraviti neke od smoothija koje svakodnevno radi i sebi te svojim ukućanima. Otkrit će i koliko je koristan, a jednostavan ovj način unosa što više zdravih nutrijenata u tijelo poput voća, povrća i sjemenki u najslasnijim kombinacijama.

Koji su sve benefiti ovakvih napitaka i kako ih jednostavno pripremiti, moći ćete saznati sudjelovanjem na radionici na Sensa wellbeing danu u Maksimiru, u nedjelju, 9. lipnja 2024. godine.