ŠTO SVAKI ZNAK MOŽE OČEKIVATI TIJEKOM RETROGRADNOG MERKURA: Bikovi neka paze na financije, a Lavovi na društveni život

Evo kako biste se trebali nositi s retrogradnim Merkurom s obzirom na vaš horoskopski znak

Pexels

Drugi ciklus retrogradnog Merkura u 2022. godini počinje 10. svibnja, a završava 3. lipnja. Kao najmanji planet u Sunčevom sustavu i onaj najbliži Suncu, Merkur upravlja komunikacijom, umom i našom inteligencijom pa astrolozi vjeruju da ima utjecaj na ono što govorimo kao i na poruke koje tumačimo od drugih. Zato kada se Merkur kreće unatrag, poznato kao i retrogradni Merkur, vjeruje se da to može uzrokovati zbrku u komunikaciji koju šaljemo, ali i primamo, piše Hello Magazine. Zato astrolozi preporučuju da za vrijeme retrogradnog Merkura izbjegavate potpisivanje novih ugovora, održavanje vjenčanja ili započinjanje nove veze zbog svih prepreka koje vam se mogu dogoditi tijekom kretanja tog planeta unatrag.

Evo kako biste se trebali nositi s retrogradnim Merkurom s obzirom na vaš horoskopski znak.

Ovan
Trebali biste sami raditi na novom projektu ili ideji jer će vam trebati više strpljenja u odnosima, bilo s prijateljima ili kolegama. Provjerite pravopis svih važnih e-poruka i budite strpljivi i pažljivi kada komunicirate s drugima.

Bik
Sagledajte svoj rad i karijeru i osmislite nove načine da vratite kontrolu nad svojom budućnošću. Također razmotrite svoje financije i nove načine upravljanja novcem.

Blizanci
Razmislite o svom komunikacijskom stilu i načinima povezivanja s drugima – nemojte se bojati biti introspektivni i odvojite vrijeme za odgovaranje na poruke i e-poštu.

Rak
Razmotrite svoje nade i ambicije u svom romantičnom životu i smislite nove načine da manifestirate novu vezu ili potaknete postojeću, umjesto da se vraćate bivšoj.

Lav
Pokušajte komunicirati s više emocionalne inteligencije i razmotrite načine na koje komunicirate s drugima u svom osobnom i profesionalnom životu, a zauzvrat će vaš društveni život procvjetati.

Djevica
Dajte prednost brizi o sebi i načinima poboljšanja mentalnog zdravlja kroz svakodnevne navike i slobodno vrijeme. Nemojte pristajati na svaki poziv na društvenim mrežama ili ćete se možda osjećati izgorjelo.

Vaga
Ako imate nedovršeni kućni projekt ili novu naviku koju ste namjeravali započeti, pravo je vrijeme da to oživite. Budite oprezni zbog neuspjeha u komunikaciji ili promjena u rasporedu ako planirate putovati.

Škorpion
Vrijeme je da razmislite o svom životnom okruženju - želite li preseliti kuću, preurediti ili promijeniti namještaj. Škorpione također upozoravaju da paze na svoj bankovni račun.

Strijelac
Razmislite o široj zajednici i načinima na koje je možete obogatiti, plus pokušajte pozornije slušati brige ili brige voljenih osoba.

Jarac
Trebali biste razmotriti svoje financije i pokušati predvidjeti nadolazeće troškove, a zatim u skladu s tim napraviti plan. Pokušajte ostati mirni zbog povećanog opterećenja i više brinite o sebi

Vodenjak
Vrijeme je za osobni rast, stoga razmislite o najvećim prednostima i slabostima koje nudite kao prijatelj i rođak, plus sve strasti za koje smatrate da nedostaju u vašem životu.

Ribe
Osjećat ćete se posebno duhovno, stoga odvojite vrijeme da sanjate o svojoj budućnosti i onome što želite postići. Pokušajte se tijekom tog vremena ne seliti ili ne obavljati veće kupnje jer bi se to moglo pokazati rizičnim.