RETROGRADNI JUPITER OD 28. SRPNJA: Lako neće biti, ali sljedeća četiri mjeseca donose ogroman rast

Horoskop otkriva kako će retrogradni Jupiter utjecati na vas tijekom sljedeća 4 mjeseca - evo što vas očekuje u ljubavi, poslu i financijama od 28. srpnja do 24. studenog 2022. godine!

Shutterstock

Od 28. srpnja počinje retrogradni Jupiter koji će trajati sve do 24. studenog 2022. Svake godine Jupiter ulazi u retrogradnu fazu, a u sljedeća četiri mjeseca moguće su duboke transformacije. Iako mnoge stvari neće biti tako lake za 'progutati', učit ćemo i iz njih ćemo rasti.

Retrogradni Jupiter donosi prilike za putovanje u inozemstvo, ali i mijenja stvari u osobnom životu i prihodima. Kada se poveže s Lilith - crnim Mjesecom u Raku,  Jupiter može donijeti ili brak ili odluku da se parovi koji duže imaju problem napokon rastanu. Mnogi koji su izašli iz braka ili veze od nedavno, sada mogu imati sreće. Jupiter u sekstilu s Mjesecom pruža priliku za osnivanje obitelji i uspješne zajednice. Moguće su neke nove ljubavi.

Ipak, vjenčanje i slavlje je bolje pomaknuti kada Jupiter krene direktno, odnosno poslije 24. studenog, kako biste izbjegli teškoće s dokumentima. U ovom periodu pazite i što potpisujete i budite oprezni tijekom transakcije novca. Kada je riječ o poslu, tu će mnoge čekati dobre vijesti. Svi oni koji imaju liderske i organizacijske vještine mogu profitirati. Ipak, Jupiter ima tendenciju pretjerivanja, pa se čuvajte lažnog samopouzdanja i egoizma. Retrogradni Jupiter u znaku Ovna omogućit će vam da otkrijete vlastitu sudbinu i mogućnosti za njeno provođenje.

U polju karijere, poduzetnici mogu proširiti posao kroz ideje, dogovore, suradnju. Ovo će povoljno utjecati i na financije. Sve što ste nedavno započeli, a ostalo je nedovršeno, sada trebate završiti. Oslobodite se tereta iz prošlosti i s puno optimizma promatrajte budućnost usprkos svim preprekama - uspjeh neće izostati.