Iz sentimentalne i inutitivne vladavine Raka, 22. srpnja prelazimo u strastveno doba godine u kojem vlada Lav! Tijekom njegove vladavine u naš život dolazi nalet samopouzdanja, kreativnosti i pozitivnosti. Imat ćemo osjećaj da smo nezaustavljivi! I tako sve do 22. kolovoza!

Bit ćemo raspoloženi za duge ljetne noći provedene s dragim ljudima, za romanse i ljubav, provod i druženje, upijanje dragocjenih zraka sunca i njegove pozitivne energije. Tijekom vladavine Lava, Mars će biti u Uranu, Saturn u Vodenjaku. Merkur 4. kolovoza ulazi u Djevicu, a Venera u Raka. Bit će puno prilika za sanjarenje i uživanje u svakodnevnim zadovoljstvima.

Evo koji horoskopski znakovi će imati najviše sreće:

Lav

Tko bi drugi imao najviše sreće u ovom razdoblju nego sami Lavovi?! Iako volite stalno biti u centru pažnje, sada je najbolji trenutak za to. S vašim vladarom Suncem koje donosi vitalnost i kreće se kroz vašu prvu kuću, vaš je um usmjeren na to kako se predstavljate drugima, a osvojit ćete ih jednim pogledom! Nalet samopouzdanja koji ćete dobiti olakšat će vam ostvarivanje svih ciljeva. Kada mladi Mjesec 28. srpnja uđe u vaš znak, imat ćete priliku koja se ne javlja često - da se fokusirate na svoju viziju koja ima nevjerojatne šanse postati uzbudljiva stvarnost! Snovi se zaista ostvaruju!

Vaga

Ovo razdoblje je za vas raj! Sunce se kreće kroz vašu 11. kuću umrežavanja i prijateljstva, što potiče vaš osjećaj povezanosti i potrebu za druženjem. Čeka vas puno zajedničkih akcija, avantura, zabava i timskog rada. Sve što budete radili s drugima bit će pun pogodak, bilo da je u pitanju posao ili zabava! Bit ćete srećni i zadovoljni, okruženi ljudima koje volite.

Strijelac

Ne postoji ništa što više volite od odlaska u avanturu, zbog čega je sezona Lava stvorena za vas. Sunce se sada kreće kroz vašu devetu kuću avanture i učenja, gurajući vas da izađete iz uobičajenog prostora i odete negdje gdje će vam se oči potpuno otvoriti! Ovaj period je sjajan za istraživanje, za proširivanje znanja. Kada Sunce 31. srpnja bude u trigonu s Jupiterom u vašoj petoj kući romantike, imate sjajne šanse upoznati osobu s kojom biste mogli ostvariti stabilnu vezu punu ljubavi!

Jarac

Iako biste se obično radije držali logičnog plana igre nego plivali u dubokim, složenim osjećajima, sezona Lava vam pruža priliku da izađete iz zone emocionalne udobnosti. Sunce se kreće kroz vašu osmu kuću emocionalnih veza, intimnosti i zajedničkih resursa, potičući vas da budete ranjiviji i podijelite ono što vam je u srcu sa svojim partnerom ili voljenim osobama. Oko 11. kolovoza, kada pun Mjesec uđe u vašu drugu kuću prihoda, sjajna je prilika da uberete plodove svog napornog rada!