Tjedni horoskop od 25. do 31. srpnja 2022. godine!

Ovan
Svaka, čak i nepromišljena, akcija bit će bolja od nečinjenja. Možete izgubiti obećavajuće prilike ili šanse zbog neodlučnosti, sumnje u sebe. Važno je "izdržati" do kraja tjedna, tada ćete se moći odmoriti i odahnuti. Početak tjedna može donijeti nezgodne situacije i neželjene susrete.

Bik
Posljednji tjedan srpnja obilježit će tvrdoglavost i ljubomora. Moguće je čak i otkazivanje važnih događaja i promjena planova. Kašnjenja u realizaciji planova posebno će smetati obično suzdržanom i smirenom Biku. Važno je da u ovom izazovnom periodu ne donosite ishitrene odluke, već da odgodite veće planove za neko bolje vrijeme.

Blizanci
Dolazi vam aktivniji period, ali u isto vrijeme - ne najlakši. Uobičajena sposobnost Blizanaca da dovoljno udobno "sjedi na dvije stolice" će posustati, inspiracija će nestati, ustupajući mesto oklijevanju i neodlučnosti. Mogu se suočiti s klevetom ili čak izdajom. Ipak, krajem tjedna Blizanci će smiriti strasti emocije i ući u svoj uobičajeni ritam.

Rak
Poboljšanje životnih okolnosti povezanih s materijalnim bogatstvom bit će zadovoljavajući, a jak brak ili veza činit će vas potpuno ispunjenima. Stabilan tjedan, kada se sve odvija polako, glatko, po unaprijed utvrđenom planu. Možda će nekome takva smirenost i stabilnost izgledati dosadno, ali za Rakove je to praktično - sreća.

Lav
Pokušajte ostati u stanju ravnoteže usprkos preprekama. Pronađite balans i u emocijama. Moguće je da će u narednim danima rješavati i neke pravne probleme. Neka bi tajna mogla izaći na vidjelo, što svakako neće odgovarati Lavovima. Usprkos problemima, sačuvat ćete pozitivan duh i tako premostiti nevolje.

Djevica
Očekuje vas izazovan tjedan. Neki vaši planovi se remete, posebno kada je riječ o novcu. Pazite kome dajete povjerenje i kome što govorite. Ovog tjedna je najbolje osloniti se na sebe, svoje sposobnosti i moći. Veće planove odgodite za bolja vremena. Ona nisu daleko, uskoro su pred vratima.

Vaga
Imat ćete nove i neočekivane prilike koje će izazvati oklijevanje. "Kako nastaviti? Prihvatiti ili ne? - takva pitanja će biti aktualna tijekom cijelog tjedna. Pobjednici će biti oni koji će moći brzo donijeti odluku. Mnoge Vage će iznenada pokazati svoj liderski talent, njihova osobna snaga i sposobnost uvjeravanja će se povećati. Ovo će se posebno dobro odraziti na karijeru.

Škorpion
Tjedan vam donosi važne vijesti vezane za posao, učenje ili prihode. Svakodnevni problemi će se uspješno rješavati, posebno za one Škorpione kojima je razum trenutno jedini vodič. Dobre šanse za pokretanje novih poslova i projekata, obuku, usavršavanje, ovladavanje novim vještinama.

Strijelac
Početkom tjedna osjetit ćete neki umor i kako vam nedostaje pozitivne energije. Ovaj osjećaj pratit će vas do subote, a onda vas čekaju nove prilike, šanse, optimizam i sreća. Nije preporučljivo započeti novi posao, davati obećanja. Za opuštanje najbolje će vam odgovarati šetnja u prirodi. Kašnjenja u poslovima će vas nervirati, ali kraj tjedna donosi rješenje.

Jarac
Jarčevi neočekivano počinju otvoreno pokazivati svoje emocije, odbacujući uobičajenu suzdržanost i diplomaciju. Neće se moći suzdržati na negativne komentare i kritike ljudi iz okruženja. Posebno je težak period mladog Mjeseca, kao i dan prije i dan poslije. Tijekom ovog perioda također se ne preporučuje da se obavezujete bilo kakvim obećanjima.

Vodenjak
U nekim trenucima možete biti zbunjeni i neodlučni, ali ne može se reći da je ovo neugodan i loš tjedan za Vodenjake. Iako ćete biti pomalo na testu na početku nekog projekta - krajem tjedna, posebno nakon ulaska Merkura u opoziciju sa Saturnom, sve će početi dobivati strukturu i red. Počinjete živjeti u ritmu koji vam odgovara.

Ribe
Ribe će uroniti u svet fantazije i snova. Poželjet će pobjeći od dosadne stvarnosti i svakodnevnih problema. Ovo će izazvati zbunjenost druge polovice, posebno ako je partner Jarac, Bik ili Djevica. Također, Ribe trebaju obuzdati svoje nagone ne se miješati u tuđe živote. Nakon mladog Mjeseca, emocije Riba će se početi stabilizirati, a Ribe će posljednje dane srpnja dočekati prilično mirno i pozitivno.