Već se bližimo sredini 2022. godine. Jeste li uspjeli ispuniti ono što ste željeli? Astrolozi ističu da se do kraja 2022. godine mnoge stvari mogu promijeniti, posebno na području financija. Otkrivaju i koja će 3 horoskopska znaka imati najviše sreće na tom polju. Jeste li među njima?

Ribe
Do kraja 2022. Ribe mogu očekivati lijepe novčane bonuse. Do kraja godine situacija će se stabilizirati i postati pouzdana. Novca će uvijek biti dovoljno za potpuno lagodan život, a moguće je i da će se neki dugovi riješiti. Ribe koje se dodatno potrude na poslu mogu očekivati povećanje plaće. Svaka aktivnost i ostvarena namjera bit će nagrađena od strane zvijezda.

Strijelac
Potkraj 2022. Strijelac će biti zadovoljan svojom financijskom situacijom, jer će ih Tigar (2022. je u ovom kineskom znaku) podržavati na svaki mogući način. Postoji šansa da ćete dobiti zanimljive ponude uz pristojnu naknadu. Imat ćete priliku birati gdje ćete zaraditi i na što ćete novac potrošiti. Čeka vas zabavno razdoblje ugode, zadovoljstva i sreće.

Jarac
Krajem 2022. godine Jarci će imati fantastičnu priliku za financijski rast i skok. Posao će cvjetati, a to će se vidjeti u rastu bankovnih računa. Osjećat ćete se kao da su vam se sva vrata otvorila. Neki stari dugovi su naplaćeni, problemi riješeni – vrijeme je za novi financijski i poslovni početak. Najbolje uloženi novac bit će za edukaciju i poslovnu obuku.