Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - SUSRET MARSA I NEPTUNA 19. SVIBNJA: Što se krije ispod površine svijesti?

Autor Julijana Oremović, astrologinja

Mars u Ribama susreće se s Neptunom na 24′ Riba. Riječ je o aspektu koji ćemo osjećati ovih dana, a najsnažnije 19. svibnja, piše astrologinja Julijana Oremović

 Što nam donose Mars i Neptun u Ribama 19 svibnja Izvor: Shutterstock

Budni sanjamo. Maštamo. Djelujemo intuitivno. Ovaj aspekt je iznimno kreativan, pa imamo priliku uživati u glazbi, plesu, umjetnosti općenito. Lako upadnemo u zabludu. Pobjegnemo od stvarnosti. Zavaramo sebe i druge.

Ovaj aspekt ima karizmu i snagu zavođenja, ali i seksualnosti. Sve je moguće… Čuvajte se prevara i neiskrenosti te osoba koje vas zavode s nekim ciljem, moguće i iz koristi. Oprezno s vodom, hranom, plinom i lijekovima. Dobročinstvo, želimo pomoći drugima.

Nesvjesno utječe na naše postupke. Uvjerenja nas mogu potaknuti na izbore koji nisu nužno dobri za nas. Boravak u blizini mora ili rijeke može biti opuštajući i iscjeljujući. Aktivnosti mogu biti tajne, moguće je da nešto skrivamo od drugih ili drugi to čine nama. Primijetit ćemo i pad motivacije te pojačani umor. Ako ste zbunjeni ili ne znate što činiti, bolje je ne činiti ništa.

Moguće je i da neka događanja budu neobična i da ih ne znate protumačiti. Nemojte ništa forsirati i vjerujte unutarnjem glasu. Želite li nešto postići i ostvariti, dan je dobar za vizualizaciju i osnaživanje vjere u pozitivan ishod. 

Izdvojeno za vas...