Tjedni horoskop od 16. do 22. svibnja 2022. godine!

Ovan
Oslobodite se očekivanja. Ovo je period kad ste skloni graditi kule u zraku - potrebno vam je da se prizemljite. Ovnu će trebati dobro pamćenje i oštar um. Astrolozi vam preporučuju da ne odbijate podršku i pomoć voljenih. Vrijeme je da proširite svoje vidike, potražite nove hobije. Ovaj tjedan je povoljan za učenje.  

Bik
Očekuju vas veliki pomaci u poslu i u ljubavi. Moguće je da ćete poželjeti sve obveze odgoditi za kasnije i prepustiti se zabavi i jednostavno, odmoru. Posvetite se sebi ukoliko vam je to potrebno, važno je samo da se ne izolirate od ostatka svijeta i budete posve neaktivni. 

Blizanci
Astrolozi savjetuju Blizancima da zauzmu odgovorniji odnos prema planiranju stvari za budućnost. Uz veće planiranje i organizaciju, vaši će problemi nestati. Također, riješite se 'digitalnog "otpada': neželjene pošte, nepotrebnih datoteka, kontakata. Pomrčina 16. svibnja može vas potaknuti na nepotrebne rizike, razmislite dvaput o svojim postupcima. 

Rak
Slušajte glas intuicije, obratite pažnju na snove, predosjećaje i osjećaje. Oprez je ovog tjedna najbolja strategija. Karijera i financije će zahtijevati posebnu pažnju. Vrijeme je da postavite ciljeve za budućnost. Tijekom vikenda, planeti će vas poticati na nove pothvate.

Lav
Započnite tjedan čišćenjem kuće kako bi se obranili od većine problema koje može donijeti pomrčina 16. svibnja. Red će vam pomoći da se fokusirate na posao i ne izgubite kontrolu nad situacijom. Dolazi vrijeme kada će Lavovi početi ubirati plodove svog rada. Ostanite uporni, bez obzira na prepreke na putu. 

Djevica
Ako ste se u posljednje vrijeme susretali s nekim poteškoćama, ovog ćete tjedna shvatiti koje lekcije iz toga možete izvući. Ovo je vrijeme uvida, kao i velike sreće u ljubavi. Ako ste bez partnera, smiješi vam se zanimljivo poznanstvo, ako ste zauzeti, ljubav će cvjetati. U poslu ćete se susresti s novim, dodatnim obvezama.

Vaga
Za Vagu će najnegativniji dani biti ponedjeljak, srijeda i subota. Ovih dana Vaga može imati neugodne snove, koji se ponekad ponavljaju. Tjedan zahtjeva suzdržanost i smirenost. Demonstracija ovih kvaliteta osigurat će vam dobar rezultat u radu. 

Škorpion
Astrolozi vam savjetuju da više vremena posvetite svojim najmilijima. Opuštanje tijekom vikenda će vam pomoći da ostanete fokusirani na sretnu budućnost. Možete privući ono što želite snagom misli, ali morate ostati optimistični. Moć kreativnog i pozitivnog razmišljanja će učiniti čuda. 

Strijelac
Mogli biste imati problema na poslu. Vježbe disanja mogu vam pomoći da se očistite od negativnost i otpustite stres. Vaše će intelektualne sposobnosti rasti. Možete se osloniti na šesto čulo, pomoći će vam u poslovnim i privatnim nedoumicama kojih bi ovoga tjedna moglo biti dosta. 

Jarac
Tjedan vam je zahtijevan, i u emotivnom i poslovnom smislu. Zato ne skrećite s puta - koncentrirajte se na glavni cilj i jasno pratite ranije napravljene planove. U ovom ste periodu skloni naglim promjenama, ali takva impulzivnost samo vas dovodi do problema. Pokušajte kontrolirati emocije. 

Vodenjak
Ne odnosite drastične odluke, ne radite velike rezove... Fokusirajte se na ono najbolje što imate u životu, posebno ujutro kad se probudite. To će vam pomoći da svaki dan učinite boljim i produktivnijim. 

Ribe
Uspjeh i obilje ovog tjedna dolaze iz neočekivanog izvora. Smirenost i staloženost će vam pomoći u donošenju ispravnih poslovnih odluka. Odnosi s drugima mogu se pogoršati. Bolje je sačekati bolji trenutak i ne donositi velike odluke u ovom trenutku.