Mjesečni novčani horoskop za kolovoz 2022. godine!

Ovan
Ovan je jedan od onih znakova zodijaka koji ili ima novca ili su mu džepovi prazni - ne postoji zlatna sredina. U kolovozu 2022. godine Ovan će se suočiti s financijskim gubitkom. Ali ova okolnost ne žalosti vatreni znak, on uvijek zna opcije i izlaze. Ovan nadoknađuje nedostatak sredstava bogatim i aktivnim životom, koji ne zahtijeva posebne troškove. 

Bik
Financijski horoskop za kolovoz savjetuje Biku da preispita troškove. Navikli ste na udobnosti i blagostanje, hedonist ste i uživate biti okruženi lijepim stvarima. Ali u bliskoj budućnosti će vaši troškovi biti nelogični. Pametnije je razmisliti o opcijama za ulaganje i štednju. Samo tako ćete moći zauzeti stabilniji financijski položaj

Blizanci
Blizanci se mogu pohvaliti svojim položajem: u usporedbi s ostalima, radite stvari precizno. Ovaj znak je pod energijom Merkura - na pragu je velikih poslova i poslovnih prijedloga koji će donijeti impresivne dobitke u drugoj polovici kolovoza. Ali to nije razlog da se živi rastrošno. 

Rak
Poželjno je da se Rak fokusira na nekretnine. Financijski horoskop za kolovoz uvjerava da će sada to postati njegov izvor prihoda ili prilika za uštedu. Ako posjedujete nekretninu, možda ćete razmišljati o iznajmljivanju ili prodaji. Ne planirajte velike kupovine. 

Lav
Poslovni horoskop savjetuje Lavu da ne riskira! Odgodite rizične poslove do jeseni ili izaberite pouzdanije partnere. Nemojte da vas zavaraju obećanja o velikom i brzom novcu, jer postoji rizik da postanete žrtva prevare i izgubite višestruko više. Vaša taktika za kolovoz je proračun i planiranje. 

Djevica
Financijski horoskop za kolovoz potiče Djevicu na naporan rad. Efikasnost i požrtvovnost donijet će vam rezultate, a ovaj zemljani znak moći će riješiti dugogodišnje probleme koji su se gomilali kao gruda snijega. Ne odbijajte vanjsku pomoć, obitelj ili prijatelji će vam uskočiti ako ih zamolite. 

Vaga
Kolovoz neće biti lak period u materijalnom smislu za Vage. Početkom mjeseca dočekat će vas dugovi i kašnjenja po kreditima. Tražite pomoć kada vam je potrebna, ali planirajte pažljivije financije sljedeći put.

Škorpion
Dok su drugi zabrinuti zbog nedostatka sredstava i izmučeni anksioznošću u vrijeme krize, vi  ima dobre šanse. Najviše ćete sredstava uložiti u obitelj - ne štedite na ugodnim iznenađenjima za svoje dijete ili večeri u restoranu za čitavu obitelj.

Strijelac
Mjesečni horoskop potiče Strijelce da kontroliraju svoje troškove. Pretjerana impulzivnost mogla bi vas koštati. Ako pronađete dodatni posao i dodatni izvor zarade, uspjet ćete se izvući bez dugova. 

Jarac
U kolovozu, Jarac riskira da naruši prijateljske odnose uslijed problema s novcem. Pokušajte pronaći balans i otvorenom komunikacijom sve riješiti. U ovom periodu najviše izazova donose konflikti oko novca

Vodenjak
U trenutnoj situaciji, Vodenjak se osjeća prilično samouvjereno. Trošite na neke sitnice koje vas čine sretnim - jutarnju kavu, kozmetiku, male rituale... Uživate u ovome, ali ste napravili dobar plan troškova i znate gdje vam svaka kuna odlazi. Ovo vam donosi sjajan balans između uživanja i uštede. 

Ribe
Financijski horoskop za kolovoz savjetuje Ribama da ovog mjeseca odustanu od velikih ulaganja i troškova. Ovaj vodeni znak prije početka jeseni shvatit će koliko je novca potrošio, a mogao drugačije postupiti. Opuštajte se u prirodi kada ste pod stresom. Nervozom ništa nećete riješiti.