Mjesečni horoskop za kolovoz 2022. godine!

Ovan
U kolovozu će Ovnovi pronaći rješenje za mnoga pitanja koja su se činila nerješiva. Prije svega, to se tiče financijskih problema. U potrazi za pravim putem, slušajte svoju intuiciju, ali nemojte zanemariti savjete voljenih. Oni vas mogu spasiti od nepromišljenih koraka. Nemojte se plašiti reći što mislite. Okolina će se uvjeriti u vašu iskrenost i pouzdanost. Možete pronaći nove prijatelje tamo gdje niste očekivali. Kraj mjeseca obećava uzbudljive romantične avanture. Uživat ćete u novim iskustvima i letjeti na krilima ljubavi. Zajednički odmor Ovnovima u paru može povećati bliskost.

Bik
Kolovoz će biti mjesec velikih planova za Bika. Možete ih početi graditi od prvih dana. Posebno su povoljni planovi vezani za hobije i sport. Razmislite o svemu i onda ostavite sve ono što vas ne ispunjava iza sebe. Moguće je da pravo vrijeme za neke stvari još nije došlo, ali strpite se - sve se može preokrenuti. Sredinom mjeseca predstavnike znaka će privući razne avanture. U trećoj dekadi kolovoza pazite na nepromišljene kupovine i rasipanje novca. Moguće su neugodnosti s nadređenima, izbjegnite konflikt.

Blizanci
Ovo je period savršenog učenja - žudite za novim znanjima. A vaše životno iskustvo će vam reći kako da primijenite nova znanja za dobrobit i sebe i drugih. Što se tiče ljubavi, sve će biti tiho i mirno. Zvijezde ne obećavaju izljeve emocija na koje ste navikli. Ali vaše misli će biti usmjerene na nešto drugo. U kolovozu postoji rizik od umora i prenaprezanja. Odvojite vrijeme za odmor kako bi se vaše tijelo i um resetirali. Mladi mjesec krajem mjeseca potaknut će Blizance na promjene. Selidba ili promjena posla će proći dobro.

Rak
Rakovi će se u kolovozu morati posvetiti poslu više no što su namjeravali. Bit će teže donositi odluke. Izbor može biti bilo koji, ali će odrediti vaš život za narednu godinu. Imajte ovo na umu kada kažete da ili ne. Sredinom mjeseca zvijezde obećavaju ugodna iznenađenja. To mogu biti stvari o kojima ste dugo sanjali, ponude koje ste čekali ili putovanje na mjesta kojima ste se nadali. Kraj kolovoza donijet će zaokret u odnosima s voljenima i prijateljima. Izbjegavajte svađe i sporove. Najbolji lijek za sve probleme je kompromis.

Lav
Lavove će se početkom mjeseca naći u snažnom vrtlog događaja. Pokušajte ostati u sadašnjem trenutku i vjerujte sebi. Morat ćete se iz nekih negativnih situacija sami izvući. Budite ozbiljni, posebno u pitanjima koja se odnose na financije i imovinu. Nemojte žuriti i ulagati u velike stvari. Čuvajte se prevara u trgovini nekretnina. Ostavljate snažan dojam na druge ljude. Mnogi predstavnici suprotnog spola poželjet će upoznati hrabrog Lava ili šarmantnu Lavicu. Ljubav na prvi pogled može prerasti u dugu i jaku vezu.

Djevica
Početkom kolovoza Djevice ne trebaju toliko brinuti o sitnicama. Svijet će se stalno mijenjati i uglavnom na bolje. Ponekad će vam se činiti da to nije tako, ali vrijeme će sve staviti na svoje mjesto. Druga polovica kolovoza je savršena za rješavanje važnih pitanja i izbor životnog puta. Morat ćete donijeti izbor i nastaviti se držati izabranog puta. Bit će teško izabrati. Zvezde savjetuju da slijedite svoju intuiciju. Krajem kolovoza mogu isplivati stari problemi koje ste dugo i tvrdoglavo odbijali primijetiti. Oslobodite ih se jednim potezom. Ovo će vam pomoći da očistite svoj život od nepotrebnih ljudi i događaja i napravite mjesta za nova dostignuća.

Vaga
Kolovoz za Vagu bit će mjesec lakoće i harmonije. Lako ćete sklapati nova poznanstva i isto tako lako prekinuti stare veze. Ako želite promijeniti posao ili mjesto stanovanja, također ćete imati sreće. Pozitivan utjecaj zvijezda bit će primjetan u svim područjima. Sredinom kolovoza će vam se činiti da je sreća počela nestajati. Tada, da biste postigli iste rezultate, morat ćete uložiti dvostruke napore. Sačuvajte mir u sebi. Posljednjeg tjedna u mjesecu bit ćete posebno uvjerljivi. Iskoristite ovo vrijeme da dobijete ono što želite od svojih nadređenih. Ako imate kreativni projekt, sada je najbolje vrijeme da ga lansirate i napravite velike stvari.

Škorpion
Zvijezde poručuju da će kolovoz za Škorpione biti mjesec napredovanja u karijeri. Poslovna pitanja će doći u prvi plan od samog početka mjeseca. S prvim uspjesima vaše ambicije će se dodatno povećati. Ne budite arogantni: samopouzdanje je dobro, ali ne dozvolite da ego preuzme kontrolu. Privatni život će biti u drugom planu. Možda se vašoj srodnoj duši čini da ste zaboravili na nju što može uzrokovati rasprave. Ako ne riješite probleme već ih samo gurnete pod tepih, može doći do rastanka. Obratite pažnju na voljene.

Strijelac
U kolovozu će energija Strelca dostići vrhunac. Imat ćete vremena učiniti sve što ste planirali, pa čak i malo više. Samo pojačani idealizam će vas omesti na putu ka postignućima. Zbog toga nećete sasvim ispravno sagledati stvarnost i malo se vinuti u oblake. Međutim, ideje koje se razlikuju od većine otvorit će vam nove perspektive. U privatnom životu moguće su poteškoće u komunikaciji. Bit ćete loši u kompromisima. Kada branite svoju točku gledišta, zapamtite: ponekad je bolje biti sretan nego u pravu. Krajem kolovoza treća osoba može se umiješati u vaš odnos.

Jarac
Zvijezde Jarcima ne obećavaju potpuno pozitivne događaje u kolovozu, ali sve se događa za vašu najveću korist. Sada je pravo vrijeme da se odmorite od žestokih napada prošlosti i pripremite se za bitke za budućnost. Ne planirajte drastične promjene, samo idite svojim tijekom. Mnogi problemi će se riješiti sami od sebe, jednostavno ćete otpustiti sve što vas sputava u životu. Na ljubavnom planu je sve mirno. Važno je da s partnerom komunicirate smireno, sagledate stvari iz drugog ugla, pa onda donosite zaključke.

Vodenjak
Kolovoz će za pripadnike ovog znaka biti vrlo bogat događajima. Radit ćete puno. U jednom trenutku ćete se uplašiti velikih promjena. Zakoračite u taj svijet, čeka vas puno avantura. Najnemirnije vrijeme bit će početak mjeseca. Vaše raspoloženje će se mijenjati otprilike svakih sat vremena, što može negativno utjecati na odnose. Razmislite o svojim postupcima. Treća dekada kolovoza je pogodna za putovanja. Bilo da se radi o dužem odmoru ili samo o kratkom, vikend odlasku u prirodu, zvijezde poručuju da vas očekuju pozitivni događaji.

Ribe
Kolovoz je za Ribe savršen za rad i fokus. Radit ćete temeljno i pošteno. Obratite pažnju kakvim ljudima se okružujete. Sredinom mjeseca možete iskoristiti stečeno znanje i iskustvo, a vaše sposobnosti mogu vam donijeti povećanje profita. U vezama ćete morati pristati na određene kompromise. Vaša sposobnost da zaobiđete konflikte i izgladite nesporazume na samom početku će vam dobro doći u kolovozu. Na kraju mjeseca, zvijezde režiraju burnu romansu na poslu.