Pun Mjesec u znaku Jarca predstavlja moćan lunarni ciklus, snažnu energiju i intenzivne emocije. Poznato je da pun Mjesec često može izazvati konflikte, dramu, nagle promjene, ali može i poslužiti kao energija koja će vas potaknuti da se oslobodite negativnosti. Svaki pun Mjesec naglašava kraj jednog ciklusa, pa tako i ovaj može ukazati ne prestanak s lošim navikama, odbacivanje svega onoga što nas opterećuje i koči. Istovremeno, bit ćemo pod utjecajem retrogradnog Neptuna koji razbija sve iluzije, dok nas retrogradni Saturn uči da budemo disciplinirani i posvećeni svojim ciljevima.

Saznajte na koja 4 horoskopska znaka će najviše utjecati pun Mjesec u Jarcu 13. srpnja 2022.:

Rak
Tijekom ovog punog Mjeseca mogli biste primijetiti velike promjene - utjecat će na vaše opće blagostanje, na zdravlje i partnerski odnos. Ovaj Mjesec pruža priliku da preispitate kako možete unijeti više stabilnosti u svoje odnose. Ali da biste imali vezu kakvu ste oduvijek željeli, možda ćete se morati osloboditi određenih obrazaca koji vas drže zaključanim u toksičnoj dinamici. Ako znate da nešto ne funkcionira, nemojte zanemariti taj osjećaj, ne gurajte probleme pod tepih. S druge strane, ako vam srce govori da je nešto u redu, ne dozvolite da vas strah spriječi u odnosima koje zaslužujete. 

Jarac
Ne samo da je srpanjski pun Mjesec u vašem znaku, već je i vaš planetarni vladar Saturn u retrogradnoj fazi u slobodoumnom Vodenjaku. To znači da tijekom ovog punog Mjeseca mogu dominirati teške teme vezane za vašu percepciju sebe, vašu podsvijest i način razmišljanja. "Tko sam ja uopće?" bit će vaše glavno pitanje ovih dana. Mjesec vas potiče da počnete razmišljati izvan svoje zone komfora. Možete dobiti dublji uvid u događaje koji su vam se dogodili u posljednjih šest mjeseci. Osjećat ćete se emocionalno osjetljivima, ali možete vjerovati da će ono što se sada treba transformirati biti dobro "osvijetljeno" i istaknuto ovih dana.

Vodenjak
Srpanjski pun Mjesec može učiniti da se osjećate pomalo usamljeno. Riječ je i o tome da ćete možda mnogo vremena posvetiti poslu, a nešto manje društvenom životu. Sada je također dobro vrijeme da se usredotočite na gledanje svoje sjene. U teoriji razumijete mnoge stvari, ali praksa nije tako laka. Koji korak možete poduzeti ovih dana koji će vas više uskladiti s onim što već razumijete u svom umu?

Vaga
Vage mogu osjetiti i "tornado". Iznad svega, vaš način komunikacije će biti napadnut. Ali i vaš dom i obitelj, gdje se morate suočiti s realnošću. Ako kod kuće ima sukoba i negodovanja, možda će vas ovaj pun Mjesec konačno potaknuti da kažete svoju istinu. Zapamtite da su vaši korijeni ono što podržava vaš rast, ali je važno da se oslobodite onoga što je negativno i nepovoljno. Sada je odlično vrijeme za preuređenje stana, čišćenje, paljenje kadulje itd. Stvorite siguran i ugodan prostor kod kuće gdje ćete rado provoditi ljetne dane.