Tjedni horoskop od 11. do 17. srpnja 2022. godine!

Ovan
Iako je aktivni Mars nedavno napustio vaš znak, i dalje se želite osloboditi onoga što vas muči i čini vas napetim. Držite emocije pod kontrolom, mnoge probleme sami sebi stvaramo negativnim mislima. Posvetite se partneru, osjeća se zapostavljeno. Organizirajte romantičnu večer.

Bik
Neraspoloženi ste, ne odgovarate na poruke, zbog čega se mnogi u vašoj okolini osjećaju uvrijeđeno. Možda biste trebali preispitati svoje ponašanje i odluke. Oni nisu krivi što ste vi mrzovoljni. Ako ste nekom nešto obećali, potrudite ispuniti obećanje. Iznenadite partnera, pokažite da vam je stalo.

Blizanci
U vašem životu počinje niz sreće i to vrijedi iskoristiti. Sada je najbolje vrijeme da promijenite posao, započnete novi projekt ili da odigrate igru na sreću. Velike su šanse za dobitak! Možda nisu milijuni, ali svakako se računa, a pobjeda će sigurno biti vaša! Vaši snovi se mogu ostvariti brže nego što mislite.

Rak
Vrijeme je da se prestanete povlačiti i drugima sklanjati s puta. Budite odlučniji u svojim postupcima, kažite glasno što želite! Strategija da se stalno skrivate i ignorirate probleme nije najbolja. Samopouzdanim ljudima se dive – za razliku od onih koji se stalno žale.

Lav
Ponovo riskirate da se upletete u svađu drugih ljudi. Ne biste trebali dozvoliti svojim impulsima da prevladaju, iako vaša lavlja priroda to snažno želi. Pokažite suzdržanost u komunikaciji, naročito ako je došlo do sukoba mišljenja. Ako vas netko kritizira, morate shvatiti da to nije uvijek osobno - možda zaista ima razloga za to.

Djevica
Nedostaje vam psihološka stabilnost, napeti ste i pod stresom. Mnogo toga vam je u glavi, teško se koncentrirate, a zbog toga trpi posao. Ako možete, odložite sve obaveze i idite u prirodu. Šetajte, vozite bicikl ili samo gledajte u zelenilo.

Vaga
Velike su šanse da ovog tjedna ne uspijete u onome što radite, ali ne trebate očajavati. Uvijek možete pokušati ponovo, a tada će sve sigurno uspjeti. Budite uporni, ali i strpljivi i poslušajte savjete drugih, iskusnijih koji su već prošli kroz isto. Ne odustajte!

Škorpion
Položaj planeta je takav da nije dobro vrijeme za pravljenje dugoročnih planova. Umjesto toga, posvetite se sadašnjem trenutku i trenutnim obavezama. Morat ćete biti mudri u rješavanju mnogih otvorenih pitanja, naročito na poslu. Nemojte se sukobljavati s nadređenima, poslušajte savjet iskusnijih kolega.

Strijelac
Planeti vam donose pozitivne promjene koje će vaš život okrenuti u potpuno drugom pravcu. Najvjerojatnije ćete upoznati osobu koja će igrati ključnu ulogu u vašoj daljoj sudbini. Budite otvoreni za nova poznanstva, popustite svoje kočnice. Više vjerujte svojoj intuiciji.

Jarac
Ako želite promijeniti svoj život, morate nešto učiniti, a ne samo da sjediti i pričati o tome. Osjećate kroničan umor koji vodi u emotivno sagorijevanje. Potražite svoje ispušne ventile, aktivnosti koje vam odgovaraju i koje volite. Ako ovog tjedna dobijete kritiku, zaboljet će vas, ali znajte da tim ljudima ne trebate pridavati previše pažnje.

Vodenjak
Tjedan donosi velike šanse za napredovanje u karijeri. Imate priliku da dobijete zaduženja koja donose više odgovornosti, ali i veću zaradu. Proširite svoj krug prijatelja i poznanika - to će vam donijeti mnoge pozitivne promjene, ali i šanse. Postat ćete otvoreniji i samopouzdaniji.

Riba
Astrolozi vam savjetuju da ostavite prostor za promjene u životu, čak i ako su neplanirane. Mnoge stvari morat ćete sagledati iz drugog ugla. Možda ćete se i razočarati. Vodite računa da svojim ponašanjem ne povrijedite druge, oni nisu krivi ako se vama događaju određene neugodnosti.