Astrolozi ističu da će jedan horoskopski znak u srpnju imati posebnu naklonost zvijezda i planeta - jeste li to vi? Dobitnici sretne energije u ovom mjesecu definitivno su Strijelci! Oni će imati uspjeha u svim poljima života. Zahvaljujući ranije uloženim naporima, ubirat će plodove svog truda cijelog srpnja. To ne znači da samo trebaju čekati na sreću, već se aktivirati i prihvatiti šanse i pozitivne promjene koje ih očekuju.

Imat će šansu ostvariti sve svoje planove - vjeruju u sebe, a to je presudno za svaki uspeh. Najuspješniji period za Strijelca bit će druga dekada mjeseca. Na poslu je moguće unapređenje, što može pozitivno utjecati i na financije ovog horoskopskog znaka. Astrolozi savjetuju da nastave raditi punom parom, jer sve što sada osmisle i isplaniraju može imati pozitivan efekt u budućnosti. Poseban uspjeh očekuje Strijelce koji vodi vlastiti biznis ili se bavi trgovinom.

Na privatnom planu imat će podršku članova obitelji. Ako su u vezi, imat će više vremena za partnera. Oni koji još nisu pronašli ljubav, sada se imaju priliku zaljubiti i povezati sa srodnom dušom. Iako će možda ovaj odnos na početku izgledati kao avantura, postoji šansa da se produbi.

Usprkos svim dobrim astrološkim prognozama, Strijelci u srpnju trebaju paziti s novcem. Ako dobiju veću sumu novca i zarade više, bolje uštedjeti nego rasipati. Saturn i Jupiter donose najveće promjene ovog srpnja, dok Mjesec podsjeća koliko je važno fokusirati se na vlastite želje i instinkte, ali ne zaboraviti praktičnost. Strijelci, uživajte maksimalno u svom najsretnijem mjesecu.