Mjesečni horoskop za srpanj 2022. godine!

Ovan
Srpanj će biti povoljan period za odlazak na odmor, nove avanture i stjecanje novih iskustava. Ovog mjeseca je bolje odustati od nepotrebnih troškova, jer postoji velika vjerojatnost beskorisnih kupovina, što povećava rizik od dugova. Astrolozi savjetuju Ovnovima da posvete više vremena i pažnje bliskim ljudima kojima je potrebna njihova podrška. Sredina ljeta je pogodna i za pokretanje posla koji ste dugo odgađali. 

Bik
U srpnju će Bikovi više vremena provoditi sami, što će povoljno utjecati na opće stanje predstavnika znaka. Važno je da pazite kako rješavate situacije u odnosima. Srpanj nije pravo vrijeme za nova poznanstva. Najbolje je da provedete vrijeme čitajući knjige, gledajući omiljene filmove ili boravite u prirodi. Zahvaljujući umjerenoj fizičkoj aktivnosti, Bikovi će moći vratiti mentalnu ravnotežu i napuniti se vitalnom energijom.

Blizanci
Za Blizance sredina ljeta bit će vrijeme radosnih događaja i novih poznanstava, od kojih jedno može u potpunosti da promjeniti sudbinu predstavnika ovog horoskopskog znaka. Blizanci će biti u centru pažnje, lako će osvajati one oko sebe svojim šarmom i inteligencijom. U srpnju pažljivo donosite financijske odluke. Možete se suočiti s teškim zadacima i izazovima.

Rak
U srpnju će Rakovi morati donijeti odgovorne odluke od kojih će ovisiti njihova budućnost. Akcije na koje se predstavnici ovog znaka ranije nisu mogli odlučiti, ovog mjeseca bit će spremni! Tijekom ovog perioda, Rakovi će moći lakše uspostaviti komunikaciju s članovima i prijateljima, postat će mnogo dublja. Podrška najmilijih pomoći će rođenima u ovom znaku da se izbore s teškim situacijama.

Lav
Lavovi se u srpnju trebaju više posvetiti poslu. Odluke ovog mjeseca će Lavovima biti prilično teške, pa sve treba pažljivo razmotriti. U suprotnom, postoji mogućnost stresa, sukoba i rasipanja energije. Slušajte svoj unutarnji glas, provedite više vremena sa svojim najmilijima. Kada se okružite ljudima koji vas vole i čije vam društvo odgovara, dobivate posebnu snagu i ilakše se nosite sa svakim izazovom. Odmor je najbolje planirati za kolovoz. 

Djevica
U srpnju, Djevice se mogu suočiti s problemima na radnom mjestu. U svim stvarima, važno je voditi se zdravim razumom, raditi u uobičajenom ritmu i izbjegavati nepromišljene postupke. Bliski i dragi ljudi će pomoći predstavnicima ovog zemljanog znaka da se izbore sa svim problemima i oslobode nepotrebnih briga. Sredinom ljeta moguće je poznanstvo s osobom s kojom dijelite slična interese.

Vaga
Ovo vrijeme će biti povoljno za ljude rođene u vašem znaku. Velika je mogućnost da će predstavnici znaka moći sklopiti profitabilne poslove ili dobiti novac iz neočekivanih izvora. Ali u odnosima s drugima mogu se pojaviti poteškoće. Postoji rizik od razočaranja u nekim odnosima, ali prije nego što nešto prekinete, budite uvjereni da činite ispravnu odluku. Moguće su impulzivne reakcije. 

Škorpion
Budite oprezniji i odgovorniji u donošenju odluka. Stvari će ići uzbrdo, ali samo ako uložite sve svoje napore u posao. Astrolozi savjetuju da se koncentrirate na radne aktivnosti i da iskoristite svoje ideje. Ne plašite se govoriti ono što mislite, pokažite koliko ste kreativni. U komunikaciji s voljenom osobom povećat će se povjerenje i razumijevanje. Škorpioni u srpnju dobivaju sjajnu dozu nove, pozitivne energije.

Strijelac
Svi napori koje će Strijelac uložiti u srpnju 2022. godine u potpunosti će se isplatiti u bliskoj budućnosti. Ovo vrijedi za sva polja vašeg života. Važno je da radite na očuvanju i njegovanju mentalnog zdravlja i emocionalnog stanja. Važno je da se opustite, posvetite sebi, radite stvari koje volite. Sjajno je nizati uspjehe, ali vama je neophodno da u srpnju malo više mislite na sebe i napunite baterije.

Jarac
Jarcu će srpanj 2022. godine donijeti sreću u svim segmentima života. Sve ono što predstavnici znaka ne bi poduzeli u ovom periodu, to će biti najbolja odluka. Ovaj mjesec je povoljan za početak nekog novog posla. Svi poslovi koji budu sklopljeni sredinom ljeta bit će isplativi. U odnosima s drugom polovicom doći će do potpunog međusobnog razumijevanja, a planirana putovanja pružit će Jarčevima nezaboravno iskustvo. U ovom trenutku mnoge ideje će se moći realizirati.

Vodenjak
Sredinom ljeta, predstavnici znaka će se suočiti s nestabilnošću u privatnim odnosima. Svađe i nesporazumi s partnerom mogu dovesti i do prekida. Važno je što mirnije reagirati na promjene u životu i donositi sve odluke što je moguće pažljivije. Vodenjaci će svoje ciljeve morati ostvariti sami, ne oslanjajući se na tuđu pomoć. 

Ribe
U ovom trenutku, Ribe će moći uživati u harmoničnim i stabilnim obiteljskim odnosima. U srpnju je bolje da predstavnici znaka odu na zajedničko putovanje, jer ovaj period neće biti najpovoljniji na poslu. Možda ćete morati da promijenite posao. Na financijskom planu, sve ponude dobivene sredinom ljeta treba razmotriti što je moguće pažljivije.