Tjedni horoskop od 13. do 20. lipnja 2022. godine!

Ovan
Svi vaša pažnja bit će usmjerena na materijalna pitanja, pojavit će se i aspekti vezani za nekretnine. Možda ćete smisliti ideje za povećanje prihoda i kreiranje nove strategije na poslu. Ljubavne veze će se učvrstiti, odnosi s partnerom će postati bolji, ali može biti ljubomore u odnosima. 

Bik
Planeti će vam dodatno pojačati emocije, sjaj i samopouzdanje. Trebali biste biti pažljiviji s novcem i izbjegavati impulzivne kupnje. Posvetite vikend ljepoti, u najširem smislu te riječi. Boravite u prirodi, udovoljite sebi, radujte se svakom trenutku života. 

Blizanci
Očekuju vas mnogi privatni i poslovni sastanci, moguća su putovanja, možda čak i poslovna. Od 14. lipnja postoji rizik od nervoze uslijed pojave punog Mjeseca. Ukoliko budete napeti, nervozni i zbunjeni, možda je najbolje da neko vrijeme provedete sami i posvetite se svojim mislima.

Rak
Dobar period da se opustite i posvetite pažnju voljenoj osobi. Ovo će pružiti stabilnost Rakovima koji su u vezi. Vikend je povoljno vrijeme za romansu, poklone, opuštanje negdje van grada. Uživajte u romantičnoj atmosferi. 

Lav
Čak i ako vaši šefovi odbiju većinu vaših ideja, bit ćete prepoznati kao poduzetna i ambiciozna osoba, a to je veliki plus. Ciljeve postižu oni koji steknu iskustvo u bilo kojoj životnoj situaciji. Provedite vikend aktivnije, šetajte, plivajte, vježbajte. Qigong ili joga je ono što vam je sada potrebno da ojačate tijelo i opustite se.

Djevica
Sada nije trenutak da govorite o svim svojim željama. Posebno ne pravite rizične korake kada je riječ o financijama. Moguće je da će vas pod utjecajem punog Meseca privući ljubavne avanture. Nekim od predstavnika vašeg znaka je suđeno da se zaljube u autentičnu osobu. Ovo ne mora biti prolazni, već ozbiljno i dugo.

Vaga
Za sada ćete morati zaboraviti na ambiciozne planove, preduvjeti za njih još nisu sazreli. Budite strpljivi i čekajte bolja vremena. Ona nisu tako daleko, samo morate uhvatiti pravi trenutak. Da biste izbjegli sukobe u obitelji važno je da poštujete mišljenje drugih.

Škorpion
Imat ćete hrabrosti učiniti ono o čemu ste dugo razmišljali. Ipak, trebalo bi slušati svoju intuiciju. Ako unutrašnji glas savjetuje da ne vjerujete ovoj osobi, onda bi je trebali poslušati. Obavezno pohvalite sebe za sve što ste postigli. Budite ponosni na svoje uspjehe, poduhvate i ostvarene ciljeve.

Strijelac
Početak tjedna odlično je vrijeme da budete kreativni, da radite ono što vam donosi zadovoljstvo. Pokušajte svoje slobodno vrijeme provesti što opuštenije i zanimljivije. To mogu biti sastanci s prijateljima, odlasci na masažu i kod kozmetičara.

Jarac
Ovo je sjajan tjedan za prihvaćanje novog projekta, pa čak i za promjenu posla. Pored posla, očekuje vas i širenje znanja, pa će uspjeh imati svi koji žele pohađati neki tečaj i predavanja. Možete započeti i s nekim hobijem o kojem odavno maštate, na primjer ples ili sviranje gitare. Usudite se!

Vodenjak
Energija planeta privlači mnoge nove mogućnosti u vaš život - od novog posla do novog izvora prihoda. Najvažnije, nemojte se bojati promjena. Za vikend vas očekuju ugodna iznenađenja i romantični sastanci. 

Ribe
Vrijeme je da razmislite o uštedi i napravite financijski plan. Pregledajte svoju potrošnju, planirajte budžet. Počnite planirati odmor tijekom vikenda. Daleko od kuće, očekuje vas sudbinski susret, a oni koji imaju partnera uživat će u romantičnim intimnim trenucima.