Pun Mjesec u znaku Strijelca od 14. lipnja osvijetlit će nebo - bit će izuzetno blizu Zemlje u svom punom sjaju i utjecat će na nas jače od 'običnog punog Mjeseca'. Horoskop ističe da ovaj Mjesec donosi izuzetno snažnu transformativnu energiju koja od nas zahtjeva otpuštanje svega onoga što nam više ne služi. Promjene nikada nisu lake pa se možemo osjećati zbunjeno i nesigurno. 

Neptun, planet iluzije i konfuzije, vrlo je aktivan za vrijeme ovog punog Mjeseca, stvorit će se magla koja otežava razumijevanje mnogih stvari. Ali Neptun donosi nešto pozitivno, a to je povezivanje s našom intuicijom. Taj unutarnji glas koji iznutra šapuće može otkriti neke važne smjernice za nastavak životnog putovanja. Ponekad može biti teško razlučiti između intuitivnog osjećanja i straha ili nesigurnosti, ali to je u redu. Samo dajte sebi vremena. Pokušajte zastati, pokušajte se kretati polako, a ako morate donijeti odluku, samo radite s onim što imate i vjerujte u svoje sposobnosti – često smo mnogo intuitivniji nego što mislimo!

Mjesec je u znaku Strijelca (avanturist, tragač za mudrošću, student života), učit ćemo i doživjet mnoge nove stvari. Energija Strijelca nas podsjeća da je važno pronaći svoju radost, izdvojiti vrijeme za igru, tražiti lakoću u svemu što život donosi. Što vas čini sretnim? Što vam donosi radost? Kako možete poboljšati svoj život? Istražujući ova pitanja, počet ćete raditi s ovom energijom punog Mjeseca na produktivniji i značajniji način. Ova pitanja vam mogu čak pomoći da izađete iz magle i konfuzije. Pun Mjesec u Strijelcu je prilika da napravimo pauzu od bilo kakvog dubokog, napornog unutarnjeg rada i da jednostavno budemo svoji i osjetimo trenutke radosti.

I kada vas neke stvari izbace iz ravnoteže, ne shvaćajte ih previše ozbiljno. Duboko udahnite i usmjerite svoju energiju ka onome što želite!