Horoskop za drugih 6 mjeseci u 2022. godini - astrološka prognoza od lipnja do prosinca!

OVAN
U lipnju konjunkcija Marsa i Jupitera je savršeno vrijeme za početak bilo čega novog što zahtjeva energiju, inicijativu i hrabrost. Pojačat će se fizička snaga, a i vaš instinkt - znat ćete točno kako i kada nešto započeti. Imat ćete samopouzdanja. Pomrčina Sunca koje se događa u listopadu 2022. može učiniti da se osjećate nesigurno i uznemireno. S vremenom ćete lakše donositi odluke, a neizvjesnost će biti zamijenjena unutrašnjom ravnotežom. Do kraja godine, retrogradni Merkur može donijeti probleme u komunikaciji i tehnološke kvarove, anksioznost, kašnjenje u putovanju i gubljenje stvari. Također, možete očekivati da ćete se baviti raznim stvarima, prisjećati se prošlosti ili neočekivano sresti ljude koji su vam nekada bili jako bliski i dragi.

BIK
U lipnju, tranzit Venere donosi jedan od najljepših perioda za vas u 2022. godini. Lakše širite i primate ljubav, bit ćete privlačniji, šarmantniji i popularniji nego inače. Ovo je povoljan period za zabavu i za opuštanje. Posebne avanture očekuju roditelje Bikove koji će s djecom otkrivati neke nove zabavne aktivnosti. Također je povoljan period za kreativni rad i financijske stvari. U listopadu, Jupiter će donijeti prilike za povećanje bogatstva i prosperiteta. Ovo bi trebao biti period duhovnog rasta. Do kraja godine, Saturn može donijeti prekretnicu za Bikove. Možda ćete morati preispitati svoje poslovne ciljeve. Taktičko povlačenje ili neki kompromis može biti najbolja opcija. Kada prođe ova teška i iscrpljujuća faza, vaše samopouzdanje i entuzijazam će se vratiti. 

BLIZANCI
U lipnju, Venera u Biku je jedan od najboljih perioda u godini za vaš ljubavni život. Očekuje vas uspjeh na ljubavnom planu, bez obzira jeste li bez partnera ili želite unaprijediti odnos. Ovo će biti dobar trenutak za traženje zadovoljstva kroz fizičku aktivnost i zabavu. U kolovozu i rujnu, Mars u Biku daje obilje asertivnosti što ovaj period čini odličnim vremenom za započinjanje novih projekata. Tijekom ovog perioda, vaši troškovi mogu biti visoki, ali također možete biti vrlo konstruktivni i produktivni. Fizička aktivnost, sport i ples, su vam u fokusu. Do kraja godine Saturn u osmoj kući donosi zaslužena priznanja. Ovo bi mogao biti dobar trenutak za kupovinu i prodaju nekretnina ili renoviranje doma. Bliskost u vezi s partnerom bit će pojačana. 

RAK
U srpnju, Saturn se kreće znakom Jarca. Ono što ste prije nekoliko godina započeli (možda se rodila samo kao ideja) sada može donijeti sjajne plodove. Bit ćete manje pod stresom, manje je vjerojatno da ćete se sada osjećati preopterećeno. Posvetit ćete se svom zdravlju i imat ćete više energije. U listopadu, s tranzitom Marsa u Blizancima, naći ćete se u ulozi mirotvorca, diplomata. Također će biti potrebno vrijeme da povratite snagu ovog mjeseca, pripazite na pad imuniteta. Karjem godine osjećat ćete pojačanu želju za dubljim povezivanjem s članovima obitelji, bliskim prijateljima i partnerom.

LAV
Moguće su napetosti u obiteljskim odnosima. Nakon toga, zbog negativnih misli koje vam se vrte u umu, osjećat ćete se umorno. Usamljeni bi mogli ući u nove ljubavne veze, oni koji su u dugoj vezi mogli bi se zaručiti, dok će se oni koji su već u braku podići odnos na novu razinu gdje će komunikacija i harmonija postati njihova snaga. U rujnu mjesecu, oni koji dugo rade na jednom mjestu, mogu potražiti novi posao, ili će svoju pažnju usmjeriti na privatni biznis. Na poslu ćete trošiti svu svoju energiju, strast ćete usmjeriti u posao. Kraj godine vrijeme je da Lav započne pravilnu prehranu, vježba, pa čak i provede više vremena opuštajući se i odmarajući. 

DJEVICA
U lipnju mijenjate način na koji komunicirate sa svojim partnerom, članovima obitelji, kolegama ili prijateljima. Morat ćete biti spremni na kompromise. U srpnju i kolovozu vaš učinak bit će indirektno povezan s učinkom vaših kolega i nadređenih i koliko se dobro slažete s njima. Slobodne Djevice mogle bi pronaći veliku ljubav u kolovozu, vaše emocije mogu biti intenzivnije tijekom većeg dijela ovog perioda. Najviše ćete se odmoriti tijekom rujna i listopada. Do kraja godine pokušajte stvoriti ravnotežu između tijela i duha.

VAGA
Pazite na dokumentaciju i stvari koje potpisujete. Ako želite započeti bilo kakav posao, nemojte previše riskirati i donositi nepromišljene odluke. Poslije kolovoza, situacija će se popraviti po pitanju novca, no mogući su problemi u ljubavnoj vezi. Ako ste započeli novi posao, budite oprezni i budite odgovorni, a također se morate potruditi i oko ljubavne veze. Krajem godine posvetite se više svom zdravlju. Redovni odmor uz posao će vas održati svježim. Generalno, unatoč sitnim preprekama, pred vama je sjajan period. Vrijeme je da dokažete svoju vrijednost. Vaša društvena sfera se također širi. 

ŠKORPION
U lipnju i srpnju preporučuje vam se više vježbanja i zdraviji način života. Poslije svibnja, vrijeme je povoljno za vašu karijeru ili promjenu posla - ukoliko vam je to želja. U rujnu i listopadu će vam se podići razina energije, bit ćete motivirani za učenje novih vještina, upisivanje nekog novog tečaja... Kako će se godina bližiti kraju, vi ćete biti sve aktivniji. 

STRIJELAC
Tokom ljetnih mjeseci pokušajte uštedjeti i kloniti se impulzivnih odluka. Okruženje će vam podići samopouzdanje, želju da napredujete, a vaše fizičko i psihičko stanje će biti vrlo dobro tijekom ovog perioda. Kolovoz i rujan su također dobro vrijeme za jačanje vaših emotivnih odnosa što rezultira intimnijom vezom i bračnoj sreći. Sredina rujna može vam donijeti velike financijske izdatke. U posljednjem tromjesečju godine vrijeme je da se odmorite i opustite. Uživat ćete u dobrom financijskom periodu ako pametno trošite, a u posljednjim mjesecima godine pronaći ćete unutarnji mir i osjećat ćete se slobodno.

JARAC
Lipanj je povoljan mjesec za romantične sastanke koji mogu dovesti do ozbiljnih veza ili čak braka. Primijetit ćete značajno povećanje energije i vitalnosti. U rujnu i listopadu bit ćete uspješni na poslu, a imat ćete i podršku svojih kolega. U listopadu je najbolje da vodite računa o svom zdravlju i izbjegavate visokokaloričnu hranu. Do kraja godine timski rad će vam donijeti mnoge prednosti, a ponudit će i mogućnost preseljenja ili promjene u karijeri ako to želite. Kraj godine je povoljan period za Jarčeve. Možete postići sve što naumite.

VODENJAK
U lipnju i srpnju mogli biste biti pod stresom i donositi impulzivne odluke. Slobodne trenutke iskoristite za odlazak u prirodu, to će vam pomoći smiriti misli i opustiti vas. Komunikacija i iskrenost su ključni elementi u vašim odnosima koji vas mogu natjerati da idete naprijed. Ukoliko budete spremni na otvoren razgovor s partnerom, sve će biti u redu. Rujan i listopad su mjeseci kada će taktičnost i diplomacija učiniti čuda u vašoj karijeri. Možete dobiti unapređenje, povećanje plaće i priznanje. Do kraja godine uživate u poslovnim uspjesima. Pazite na prehranu.

RIBE
Do kraja godine potrebno je napraviti konkretan financijski plan, mogući su povećani troškovi. U drugoj polovici 2022. godine, stvari koje su vam ranije bile nedostižne, sada se ostvaruju. Vaš se društveni krug širi. Također, možete očekivati snažnu podršku obitelji i prijatelja u svim vašim nastojanjima. Sva područja vašeg života krenut će na bolje, a vi ćete osjećati optimizam u svakoj stanici tijela.