Mars u Ovnu puni naše energetske rezervoare, ne dopušta nam da mirujemo i pokreće nas na akciju. Vrijeme u kojem smo kalkulirali, nagovarali se na pokret, osjećali umor i lijenost, sada je polako iza nas. Pozvani smo da djelujemo, ali s jasnom namjerom i planom. Ne naglo. Ne impulzivno i nestrpljivo.

Žudimo za novim iskustvima, trebamo neku promjenu, želimo napustiti neka mjesta na kojima više ništa ‘ne proizvodimo’. Na cijeni su odlučnost i samouvjerenost. Hrabrost i izravnost će uroditi željenim rezultatima. Riskirajmo, ali pametno. Pojednostavimo si život.

Ova injekcija energije može nam pomoći da ostvarimo ono što smo planirali dok je Mars bio u Ribama, možda i ono o čemu smo maštali i sanjarili. Važno je samo imati volje i hrabrosti i krenuti, korak po korak. Pripazite samo na glavu, oči i uši. Na groznice i visoke temperature. Osnažite imunitet.

I dok će tijekom lipnja Mars biti u Ovnu, a Venera u Biku, dakle oba planeta u svom sjedištu, iskušajte svoju sreću u ljubav, u igrama na sreću, usudite se sve ono što dosad niste. Samo hrabro prema naprijed!