U nastavku pročitajte što vašem znaku predviđa horoskop za lipanj 2022.:

Ovan
Predstavnici ovog znaka moći će u potpunosti pokazati borbene kvalitete koje im je priroda dala. Ovnovi će moći dokazati da su sposobni za puno toga kada imaju pred sobom zaista važan cilj. Pritom, astrolozi preporučuju da se ne vodite praznim ambicijama, kako ne biste trošili energiju na nešto što vam na kraju neće donijeti zadovoljstvo. Uspjesi u karijeri Ovna mogu zadiviti druge, pa postoji rizik od malih trikova zavidnih ljudi. Lipanj će biti uspješan za one koji rade s dokumentima ili im trebaju, pa ako se trebate baviti nekretninama, ne propustite priliku. Zvijezde poručuju da ćete biti posebno privlačni suprotnom spolu. Ovan u vezi trebao bi na vrijeme spriječiti razvoj sukoba. U protivnom vas čeka razdoblje dugotrajnih svađa. U području zdravlja, astrolozi savjetuju da obratite pozornost na stanje živčanog sustava. U slučaju naglog pogoršanja sna, otiđite na godišnji odmor ili barem počnite prakticirati opuštajuće kupke.

Bik
Astrolozi savjetuju Bikovima da budu oprezni s riječima. Neumjerenost i agresivan stav samo će vas odgurnuti od davno zasluženog napredovanja, a negativno će utjecati i na vaše odnose s najdražima. Mjesec će biti povoljan za one koji se bave poljoprivrednim poslovima. Čak i ako u svom vrtu uzgajate samo povrće, čeka vas uspjeh. Financijsko blagostanje izravno će ovisiti o vašoj sposobnosti da radite u timu. U lipnju biste trebali obratiti pažnju na potrebe svoje srodne duše. Nemojte se usredotočiti samo na svoje užitke i pustite voljenu osobu da se odmori tako što ćete preuzeti malo više kućanskih poslova. Usamljeni Bikovi bi trebali biti oprezni na odmoru.

Blizanci
Blizancima se u lipnju spremaju brojna ugodna iznenađenja. Oni samo trebaju pokazati marljivost i ne biti podložni promjenama raspoloženja. Astrolozi kažu da predstavnici ovog znaka, koji imaju kreativne hobije, ovaj posao mogu uspješno prebaciti na komercijalnu osnovu i konačno prestati raditi za male stvari. Posao, koji je dugo bio samo izvor moralnog zadovoljstva, donosit će stabilne prihode. Ljubavni život Blizanaca izgledat će kao praznik. Vaša srodna duša moći će vas podržati u bilo kojem trenutku i pomoći vam da napredujete. U lipnju će Blizanci, koji odluče formalizirati vezu, moći stvoriti istinski sretnu zajednicu. Blizanci koji nisu u vezi moći će birati, ali ne biste trebali dugo odgađati proces odabira kako ne biste ostali bez svega. Mjesec je izvrstan da se konačno riješite loših navika.

Rak
Astrolozi predviđaju mjesec ispunjen zanimljivim projektima i sastancima. Međutim, financijska strana može učiniti Raka malo obeshrabrenim. Ne brinite i ne pokušavajte posuditi novac od prijatelja! Ovo stanje bit će privremeno, imat ćete dovoljno duhovnih užitaka koji će zasjeniti materijalno bogatstvo, a do kraja mjeseca očekuju vas nagrade za umjerenost i strpljenje. Na poslu će vaša konkurencija postati aktivnija. Zvijezde savjetuju da ne odustajete i radite za sebe – energija i vitalnost bit će dovoljni da u potpunosti napredujete. Pokušajte što više vremena provoditi sa svojom obitelji. Kuća će postati tiho utočište u kojem možete izvući ne samo snagu, već i čuti neke korisne savjete. Usamljeni Rakovi imaju mjesec ispunjen ljubavnim avanturama, ali ne zaboravite da nije zlato sve što sja. Lagano trčanje i vodeni sportovi pomoći će u održavanju izvrsnog zdravlja.

Djevica
Ne dovodite u pitanje svoje sposobnosti. Samo povjerenje i odlučnost pomoći će Djevicama da uspiju ostvariti svoje planove. Astrolozi preporučuju umjerenost na svim poljima. Zvijezde ne savjetuju Djevicama zaposlenima u poduzetništvu da se obraćaju bankama za kredite. Ovo nije dobro razdoblje za to. Budite što osjetljiviji prema djeci. i slušajte svoje tijelo ako vam šalje uzbune.

Vaga
Vaga bi trebala biti malo mirnija i marljivija kako bi ovog mjeseca ostvarila značajne financijske rezultate. Lipanj može postati mjesec koji će vas hraniti tijekom cijele godine. Ovo predviđanje posebno vrijedi za Vagu koja se bavi dionicama. Zvijezde obećavaju puno šansi za izuzetno uspješan posao. Glavna stvar je da Vaga nastoji što manje fluktuirati i biti u stanju izračunati trenutak kada bi trebala preuzeti opravdani rizik. Predstavnici ovog znaka, koji su dugo bili opterećeni zastarjelim vezama, morat će stati na kraj romansi koja je prerasla u bolan suživot. Usamljene Vage neće patiti od nedostatka pažnje suprotnog spola, no značajniji susreti još nisu na vidiku. Ovog mjeseca mogu se pogoršati problemi vezani uz mišićno-koštani sustav, pa bi Vage, čiji posao podrazumijeva dugo sjedenje na jednom mjestu, barem povremeno trebale raditi vježbe za leđa.

Škorpion
Vrijeme je da predstavnici ovog znaka razviju kreativnost u sebi. Standardni pristupi koje ste uvijek uspješno koristili počet će propadati i neće donijeti željene rezultate. Šefovi od vas žele čuti kreativne ideje i vidjeti da ste spremni za samorazvoj. Koliko god bilo teško priznati narcisoidnim Škorpionima, vrijeme je za upis na stručne tečajeve ili treninge za stjecanje znanja. Tigar će ovu odluku odobriti i pobrinuti se da imate dovoljno vremena i energije. Odnosi s voljenom osobom zahtijevat će od vas da budete osjetljiviji. Svađe mogu dovesti do bolnog prekida. Trebali biste počastiti svog odabranika ugodnim iznenađenjima, darovima i iskrenim razgovorima. Najbolje rješenje može biti zajednički odmor, pogotovo jer se ne očekuju financijski problemi. Čuvajte se prehlade.

Strijelac
Vrijeme je da barem ublažite svoju žudnju za ekstravagancijom i zabavom. U lipnju možete biti optuženi za svoju neumjerenost i nepromišljenost. Karijera će zahtijevati ulaganje u osobni razvoj. Posebnu pozornost preporučljivo je posvetiti proučavanju posebnih računalnih programa i stranih jezika. Djeca koja su u tinejdžerskim godinama trebat će vaš savjet u odabiru budućeg životnog puta. Ne pokušavajte slomiti njihovu želju za kreativnošću, čak i ako želite da vaše dijete odabere 'običnije' i obećavajuće zanimanje. Usamljeni Strijelci će imati sreću upoznati zanimljive ljude. Astrolozi predviđaju rizik od ozljeda.

Jarac
Pristupite svakom poslu s određenom dozom skepticizma. Najvjerojatnije ćete pronaći puno primamljivih ponuda, ali neće sve biti vrijedne truda i ulaganja novca. Astrolozi upozoravaju da u lipnju lako možete postati žrtva lažnih planova, pa Jarci koji traže novi posao moraju pažljivo proučiti recenzije potencijalnog zaposlenja. Financijsko pitanje postat će prilično akutno, jer Jarci nisu navikli ograničavati se u užicima. Vrijedi donekle ublažiti zahtjeve i posuditi novac samo u krajnjoj nuždi. Vaš jedini izlaz ovog mjeseca bit će vaša obitelj. Pokušat će vam pomoći, ako ne savjetom, onda suosjećanjem.

Vodenjak
Ovo je vrijeme za odmor. Slobodno planirajte svoj odmor u miru i tišini. Krajnje je vrijeme da se Vodenjaci odmore i dovedu u red misli, jer profesionalni entuzijazam počinje blijediti. Dane godišnjeg odmora najbolje je provesti s obitelji ili nekolicinom bliskih prijatelja, a ne u samoći. Vodenjaci bi trebali biti spremni na činjenicu da lipanj neće biti vrijeme za nova poznanstva. Ovo upozorenje odnosi se i na romantične veze i na pronalaženje novih partnera. Za rješavanje svakodnevnih problema bit će potrebna određena ulaganja. Možda ćete imati neplanirane popravke automobila ili kućne popravke.

Ribe
Astrolozi preporučuju Ribama da preispitaju svoj društveni krug. Imate li oko sebe ljude koji na vas prenose negativnu energiju? Profesionalno, lipanj neće donijeti iznenađenja i hitne projekte. Stvari će ići kao i obično i od vas neće zahtijevati previše truda. Ako već dugo želite otići na godišnji odmor – vrijeme je da ostvarite svoje planove. Astrolozi savjetuju da odaberete mirnu lokaciju u blizini vode. Nakon takvog odmora dobit ćete veliku dozu energije za sljedeće razdoblje. Lipanj može donijeti iznenađenje povezano s neplaniranim posjetom dalekih rođaka. Kada ste pod stresom, najbolji izlaz mogu biti aromaterapije i masaže.