Sunce je ušlo u znak Blizanaca 21. svibnja i boravit će u njemu sve do 21. lipnja 2022. godine što znači da ćemo biti otvoreniji, društveniji, željni zabave i komunikacije, baš poput Blizanaca. Ovo je i vrijeme povećane razmjene informacija, ponekad i širenja glasina i manipulacija. Najbolje će tijekom vladavine Blizanaca proći oni koji su fleksibilni, oni koji otvore um i prilagode se svakoj situaciji. Pred mnogim je znakovima period druženja, napretka i povezivanja - moguće je obnoviti i neka stara prijateljstva. Zbog retrogradnog Merkura koji je također aktivan u ovom periodu, razmišljat ćemo dosta o prošlosti. Saznajte koja 3 horoskopska znaka će dobiti ono što žele do 21. lipnja dok je Sunce u Blizancima. 

Blizanci
Dragi Blizanci, ovo je idealno vrijeme da se fokusirate na sebe i svoje ciljeve. Što ste spremni promijeniti? Imate odlučnost slijediti ono što ste zacrtali. Kormilo je u vašim rukama - vi upravljate i rukovodite svojim životom, vi ste spremni mijenjati pravac, izabrati novi put. Vrijeme je da se udubite u svoju autentičnost i ono što vas čini jedinstvenim. Uslijed utjecaja retrogradnog Merkura, možete više razmisliti o svojim vezama i emotivnim odnosima. Bez obzira je li riječ o prijateljstvu, partnerstvu ili obitelji, znat ćete kako postupiti. Stavljate sada sebe na prvo mesto, posvećujete se vlastitom rastu. 

Vaga
Dok se Sunce kreće kroz Blizance, Vage su spremne prizvati još avantura u svoj život. Moguće je da ćete napokon isplanirati i putovanje o kojem dugo maštate. Kada Venera uđe u Bika 28. svibnja, pripremite se da uđete u nepoznati teren koji od vas traži da prihvatite svoju ranjivost - tada je idealan trenutak da njegujete ljubavne veze. U ovom periodu možete ostvariti puno romantičnih ambicija. Idite polako, ne žurite i vjerujte u proces. Ovaj je definitivno vaše vrijeme!

Vodenjak
Napokon se možete osloboditi stresa i napetosti - sada je vrijeme za više zabave! Vladavina Blizanaca donosi sjajne promijene u vaš život. Na poslu vas očekuje olakšanje i kreativnost - možete ostvariti na jednostavan način ono što ste planirali. Obradujte sebe, priuštite si zadovoljstvo, povežite se sa sobom. Ako već dugo razmišljate o nekoj osobi ili početku veze, sada je vrijeme da napravite prvi korak. Krajnje je vrijeme da zasjate, sav vaš trud će se konačno isplatiti. Skupite hrabrost, ostvarite svoj san!