Mnogima će ljubav s partnerom u lipnju 2022. ojačati, neki će se zaljubiti, dok će neki znakovi odlučiti da je kraj najbolje rješenje.

Ovan
Planeti mogu usmjeriti vaše misli u prošlost, razmislite o tome kakav ste odnos imali i zašto je prekinut. Razmišljajući o ovome, sigurno ćete razumjeti koga biste željeli vidjeti pored sebe. To će vam dati snagu i samopouzdanje, vaša privlačnost će se povećati. Samo se čuvajte izlazaka s ljudima s kojima ste u prošlosti imali negativne odnose. Budite oprezni i donosite odluke polako. To će vam donijeti sreću.

Bik
Ovog ljeta bit će puno emocija! Možda ste u prošlosti bili jako fokusirani na svoje ambicije i žrtvovali ljubav zbog posla. Sada je vrijeme da preispitate svoje stavove i pitate se što zapravo očekujete od veze. Moguće je da ćete donijeti neke ključne i važne odluke, one koje vam mogu promijeniti život. Vaši sljedeći koraci ovisit će o tome koliko se osjećate sretno. U svakom slučaju, nemojte se bojati promjena.

Blizanci
Nemojte se bojati ljubavi, ali budite svjesni koliko ste daleko spremni ići. Možda svom partneru diktirate previše uvjeta i to će postati test za oboje ako otvoreno razgovarate o svojim osjećajima. Prihvatite sebe onakvima kakvi jeste, poradite na svom biću i to će vam donijeti novu ljubav i seksualna iskustva.

Rak
Povoljan period. Ako ste u vezi, vaša će veza procvjetati i vaš će ljubavni život izgledati čarobno. Ako ste slobodni, nova poznanstva i dojmovi čekat će vas na svakom koraku. Jedino na što treba obratiti pažnju jest mogući povratak prošlih ljubavi. Čuvajte ih se, jer se mogu pretvoriti u nepovoljna iskustva i otvoriti stare rane.

Lav
Pokušat ćete poboljšati odnos s partnerom i bit ćete zadovoljni rezultatima. Svaka emocija, iskren razgovor, sve što uložite u vezu, vratit će vam se stostruko. Iako ste se u prošlosti pitali je li ova veza vrijedna truda, sada ćete znati odgovor. Lavovi koji su u vezi mogu osjetiti da njihov odnos prelazi na novu razinu, gdje strast postupno ustupa mjesto snažnom prijateljstvu i istinskoj intimnosti. Usamljeni Lavovi bit će romantično raspoloženi, ali zapamtite, 'tajne veze' trenutno nisu najbolja opcija za vas i mogu se pretvoriti u gubitke.

Ljubavni horoskop za lipanj 2022
Shutterstock 

Djevica
Ljubav vam osvjetljava put, srce će vam doslovno biti ispunjeno njome. Vaši odnosi će se razvijati skladno, ali još bolje, mogu vam otvoriti nove životne perspektive - putovanja, promjene posla ili čak zemlje. Ako ste slobodni, svoju srodnu dušu možete upoznati u lipnju, a susret će brzo prerasti u ozbiljnu vezu, a možda i brak. Samo se čuvajte nostalgije za prošlošću, bivšim ljubavnicima ili sretnim trenucima. Ne osvrćite se u prošlost, čak i da je bila jako sretna, nećete joj se moći vratiti.

Vaga
Romantika je vaš način života, ali kako ne biste nestali s prvim daškom ljetnog vjetra, dajte joj prioritet. Usamljena Vaga može se osjećati zatrpano poslom, ali ako skupite snagu za sklapanje novih poznanstava, priuštit ćete si puno sretnih trenutaka. Bračni parovi će osjetiti potrebu za novim senzacijama. Nemojte zanemariti ovu želju i vaš će vam partner biti zahvalan na tome. Ako ste usred prekida, pokušajte ga brzo završiti.

Škorpion
U lipnju vas očekuje emotivna oluja. Ali prije nego što bacite munje, sjetite se da ste vrijedni iskrene i prave ljubavi. Neki Škorpioni mogu upoznati srodnu dušu, drugi će planirati zaruke, vjenčanje, treći će svoju vezu pretvoriti u pepeo. Da biste pronašli svoj mir, otvorite svoje srce i naučite vjerovati svijetu.

Ljubavni horoskop za lipanj 2022
Shutterstock 

Strijelac
Strijelac će konačno osjetiti mirnoću koja mu je dugo nedostajala. Sva vaša pažnja bit će usmjerena na kuću i obitelj, sasvim je moguće da ćete imati nove planove za sređivanje, popravak ili eventualno preseljenje. Lipanj će za vas biti miran mjesec, no moguće su burne promjene. Uskoro će se u vašem srcu pojaviti osjećaj spokoja koji nećete lako zanemariti. Ako se ne bojite, to će vam promijeniti život, ali za sada, dajte si oduška i dovedite misli u red.

Jarac
Zapamtite da je prošlost poput leptira: možete joj se diviti, ali ako je zgrabite prvom prilikom, odletjet će od vas bez traga. Naučite se diviti prošlosti kao što se divite prekrasnom rijetkom leptiru, ali ne pokušavajte se u nju vratiti. Vrijeme je da nastavite dalje. Prava ljubav je pred vama, ali da biste je vidjeli, neka vaš um bude bistar, a vaše srce otvoreno.

Vodenjak
Donijeli ste važan izbor u pogledu svoje neovisnosti i ti će izbori imati posljedice. To ne znači da ćete biti sami, ali nije vrijeme za novu ljubav. Usredotočite se na sebe, cijenite sebe i osoba koja vam je potrebna pronaći će vas čak i među gomilom. Za one Vodenjake koji su u paru, zajedničko putovanje će donijeti puno sreće i podići će odnos na novu razinu intimnosti.

Ribe
Pred vama se otvara novi svijet. Ulazite u jedno od najuspješnijih razdoblja svog života, sve vaše veze će cvjetati, a snovi će vam se ostvariti. Obiteljske veze će biti ojačane. Ako ste slobodni, čekajte važno poznanstvo, ako ste u vezi pričekajte da se veza podigne na višu razinu, a ako ste u braku čekaju vas lijepe promjene.