Najveći planet u našem Sunčevom sustavu napustio je emocionalnu lagunu Riba i ušao u vatreno carstvo Ovna 10. svibnja, gdje će ostati do 28. listopada 2022. Ovan je poznat po tome što evocira nove početke, donosi motivaciju i samopouzdanje, a Jupiter upravlja putovanjima, poslom, bogatstvom i obiljem. Ako ste se posljednjih nekoliko mjeseci osjećali odvojeno od stvarnosti, za to je zaslužan Jupiter u Ribama. Sada kada Jupiter maršira naprijed u Ovnu, to će donijeti val kreativnosti i akcije, manje ćemo razmišljati, više ćemo djelovati! 

Posljednji put Ovan je bio u Jupiteru 2010.-2011. Kako vam se činilo to vremensko razdoblje? Slične teme mogu se pojaviti tijekom ovog tranzita. Ovo su četiri horoskopska znaka na koje će Jupiter u Ovnu najviše utjecati na individualnoj razini:

Ovan
Vrijeme je da zablistate! Sve su oči uprte u vas. Nastavite se samouvjereno i snažno boriti za svoje snove, bit ćete nagrađeni. Vaše su kvalitete prepoznate, okolina vas konačno vidi u pravom svjetlu. Trenutno ste nezaustavljivi, bilo da strastveno vodite neke projekte ili ulazite u nove veze, vaša energija je magnetična i svi će je primijetiti. Dok je Jupiter u vašem znaku, fokusirajte se na ono što želite, a ne na ono što ne želite, jer će energija ovog planeta povećati ono na što se fokusirate.

Ribe
Jupiter je napustio vaš znak. Što to za vas znači? Pa, stvari će vjerojatno biti lakše. Duboka introspekcija je završena. Ne brinite, stvari se i dalje odvijaju u vašu korist. Jupiter će biti u vašoj drugoj kući udobnosti, financija i samopoštovanja, stoga očekujte mnogo financijskih blagoslova. Očekuje vas povećanje samopouzdanja i obilja u vašem životu. Slavite svoju vrijednost!

Lav
Jeste li spremni za novo putovanje? Osjetit ćete Jupiterov utjecaj kroz svoju devetu kuću, koja vlada putovanjima i filozofijom. Riskirajte i rezervirajte putovanje jer život je prekratak za čekanje! Skloni ste riskirati i bit ćete nagrađeni kada to učinite. Nova iskustva i ljudi ulaze u vaš život. Otvorenog ste uma i željni avantura, učenja, novih iskustava. Naučit ćete puno o sebi tijekom ovog perioda.

Strijelac
Slično kao i Lavovima, avantura je na pomolu - ovo posebno vrijedi za slobodne predstavnike vašeg znaka. Jupiter u Ovnu donosi energiju koja je sjajna za upoznavanje novog partnera, kao i bolju komunikaciju s postojećim. Nemojte se suzdržavati kada je u pitanju izražavanje sebe. Zaboravljate koliko ste prirodno kreativni, otvoreni, zabavni... Sve te kvalitete iskoristit ćete u poslu i biti zapaženi. Poštujte svoje unutarnje dijete, igrajte se i uživajte u životu punim plućima.