Evo što tjedni novčani horoskop od 23. do 29. svibnja donosi vašem znaku: 

Ovan
U ovom tjednu čekaju vas mnogi zahtjevni i važni trenuci. Ponedjeljak i subota su dani kada ćete morati biti najpažljiviji kada su u pitanju financije. Bit će potrebno pratiti stanje računa, sve dobro provjeriti prije plaćanja i pažljivije planirati obiteljski proračun. Važno je zapamtiti da velike promjene dolaze iz malih stvari. Imate priliku ostvariti profit!

Bik
Počinje idealno vrijeme za poslovne pregovore, sastanke, rješavanje pravnih problema... Radite na tome da naučite kako poboljšati svoju uvjerljivost, kako biste lakše pridobili sugovornike. U tome će vam pomoći urođena karizma, ustrajnost, inteligencija. Ako iskoristite i pokažete svoju kreativnost u financijskim pitanjima, bit ćete među dobitnicima ovog tjedna! U ponedjeljak je bolje potrošiti novac na ništa veliko i skupo.

Rak
Usredotočite se na održavanje svog autoriteta u timu. Sada morate ojačati svoj ugled, raditi još više, steći nova znanja kako biste mogli ostati lider. Ovo nije dobro vrijeme za odgađanje plaćanja ili posuđivanje novca. Što se tiče kupovine i ulaganja, pričekajte subotu. Tada se Venera prelazi u znak Bika, što će vam donijeti uspjeh.

Lav
Ovaj tjedan trebao bi biti manje zauzet. Vi ste radoholičar, ali pokušajte kontrolirati svoj žar i ne posvećivati previše vremena poslu. Čuvajte se negativnih ljudi koji vas pokušavaju sabotirati. To posebno vrijedi za 23. i 29. svibnja – najopasnije dane u tjednu. Pozitivan pogled na budućnost bit će vam od najveće važnosti! Ne dopustite da vam itko poljulja samopouzdanje.

Djevica
Posvetite se jačanju poslovnih veza, sklapanju i održavanju poznanstava, usavršavanju vještina... Radite i na jačanju timskog duha, što je vrlo važno za uspješno poslovanje. Povećajte svoju motivaciju i privući ćete više financijske sreće i uspjeha!

Vaga
U ponedjeljak možete pasti u depresiju, ali dajte sve od sebe da se ne prepustite lošim mislima. Općenito, tjedan će biti dinamičan, pred vama je puno važnih zadataka. Uspjet ćete ostvariti svoje ciljeve, ali je važno da ne stanete na tome. Nakon što prevladate jednu prepreku, vrijeme je da postavite nove ciljeve.

Škorpion
Posvetite se malo svojim financijama i analizi zakona po kojima novac funkcionira. Kad se udubite u njegove tajne, shvatit ćete gdje ste dosad griješili. Posljednjih dana svibnja zvijezde vas mogu gurnuti u avanture i iskušenja. Nemojte se oslanjati na sreću, samo na svoje znanje i unutarnji osjećaj. Zvijezde će vam donijeti motivaciju i otvoriti put do novca, na vama je da date sve od sebe da do njega dođete. Da biste se obogatili, morate djelovati!

Strijelac
Ovotjedni financijski uspjeh uvelike ovisi o vašem raspoloženju. Ako se osjećate dobro i veselite se tome, blagostanje će rasti pred vašim očima. Posljednji tjedan svibnja svima koji sumnjaju i strahuju može oduzeti financijsko bogatstvo. Stoga je bitno da preuzmete kontrolu nad svojim životom!

Jarac
Prvo na što trebate obratiti pažnju su riječi. Oni će igrati važnu ulogu u privlačenju financijske sreće. To znači da se ne smijete žaliti, govoriti da nemate novca, da ste siromašni, da nikada nećete biti bogati. U ponedjeljak je najbolje uopće ne trošiti novac, no od 23. do 29. bit će velike šanse da ćete sklopiti važne transakcije vezane uz financije. Ovo je obećavajuće vrijeme.

Vodenjak
Morate naučiti cijeniti tuđu dobrotu, odgovornost, pouzdanost, jer ćete doći u situaciju da tražite pomoć od drugih. Bit će dana kada su moguća financijska iznenađenja. Ponedjeljak je jedan od tih dana, a jedino što vam može pomoći je intuicija. Ovog tjedna važno je pronaći ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Ne možete se preopteretiti brigama, ali ih ne smijete pustiti da idu svojim putem.

Ribe
Zvijezde vam obećavaju stabilnost, a najveća vjerojatnost za uspjeh bit će sredinom tjedna. U tom razdoblju dobro je ulagati u nekretnine, vrijednosne papire. Slušajte svoj razum, da ne pogriješite. Ako mislite da je nešto rizično, nemojte ići dalje. Ako želite privući više novca, morate razmišljati pozitivno. Novac ne voli one koji sumnjaju u osobni uspjeh.