U petak, 3. lipnja Merkur se pokreće prema naprijed s 26′ Bika. Sve ono što je bilo u zastoju, blokadi, u neizvjesnosti sada se polako odmotava da bi od 19. lipnja napokon zaokružili ono što se odvijalo od 10. svibnja.

Magla se podiže. Horizonti su jasniji. Dolazi do pomaka u svijesti. Vidimo jasnije, čujemo s više razumijevanja. Dobivamo hrabrost izgovoriti. Počinjemo realizirati planirano, kao i sve ono za što nam je nedostajalo motivacije. Usmjeravamo pažnju i držimo fokus na bitnom. Dolaze informacije i odgovori koje trebamo. Privodimo kraju jedan posao, započinjemo novi.

Obratite pozornost i na zbivanja koja su se odvijala u posljednja dva dana travnja. U danima do 8. lipnja mogu se pokazati kao bitna.

I sve do 19. lipnja primijetit ćete kako se neki dogovori ili događaji koje smo utanačili od 10. svibnja do 2. lipnja mijenjaju i pokazuju nam svoje pravo ‘lice’, isto kao i osobe koje su u njima sudjelovale. Kao da smo pronašli neki izgubljeni predmet, komadić nečega koji nam je nedostajao da bismo nešto zaokružili, upotpunili, imali cjelinu.