Sve što doživimo bit će emocionalno obojenije u lipnju 2022. Nije tako loše kao što možda zvuči na prvu. Lipanj je također jedan od najromantičnijih i najplodnijih mjeseci ove godine, piše numerologinja Lili Sorum za Sensa.si

LIPANJ EMOCIONALNO
Lipanj otvara vrata emocionalnom intenzitetu, što je fantastično za svakoga tko teže prepoznaje ili izražava svoje emocije, a nešto manje za sve one okružene emocionalnim vampirima, manipulatorima i ljudima koji uživaju u ulozi žrtve, jer lipanj obećava dosta dramatičnih trenutaka.

RANE IZ DJETINJSTVA
Naše djetinjstvo je vrlo važan dio naših života. Sve smo svjesniji kako naizgled nevine geste u našem odgoju mogu ostaviti trajne posljedice, pozitivne ili negativne, za cijeli život. I sami smo svjesni određenih uvjerenja i obrazaca ponašanja koje imamo zbog nečega što se dogodilo u djetinjstvu. Lipanj donosi situacije u kojima ćemo prepoznati koje rane, gubitke, razočaranja zapravo nismo zacijelili i koje rane iz ranog djetinjstva još uvelike dominiraju našim životom.

OBRAĐUJEMO ODNOS S MAJKOM
Tijekom cijele godine obrađujemo svoj odnos prema majci, odnos prema konceptu majčinstva i ženskoj energiji. Nije slučajno što je to razlog zašto su mišljenja o pravu na pobačaj u ovom trenutku još više podijeljena (najviše u SAD-u). Lipanj će stoga u prvi plan iznijeti osjećaj bespomoćnosti koji osjećamo da smo dobili preko naših ženskih predaka. Mi žene u sebi nosimo naslijeđe baka i prabaka koje su osjećale diskriminaciju žena na svim razinama. 

KAKVA SI TI MAJKA?
Mnogo pričamo o unutarnjem djetetu, ali zaboravljamo da smo i sami sebi na neki način roditelji. Velik dio našeg unutarnjeg dijaloga ili razgovora sa samim sobom temelji se na riječima koje su nam izgovorili naši roditelji, posebno naša majka. Strogi ste ili popustljivi prema sebi, možda previše zahtjevni ili ravnodušni? Kako biste sebe opisali kao vlastitog roditelja? 

LIPANJ ĆE BITI EMOTIVAN, ROMANTIČAN I INTENZIVAN
Okruženi smo energijom jakih emocija pa ćemo osjećati potrebu za romantikom, bliskošću, smijehom i veseljem. Svi ćemo malo jače doživjeti podražaje iz okoline, stoga ne bismo trebali preozbiljno shvaćati niti jednu riječ ili obećanje, već dati vremenu da odradi svoje. Već u srpnju moglo bi se pokazati više kao strast trenutka nego kao ozbiljno obećanje.

KREATIVNA ENERGIJA OKO NAS
Lipanj će biti vrijeme kreativnosti, veselja, bujne mašte i čežnje za razigranošću. Dajmo si vremena za smijeh i stvaranje. Zagrnimo se življim ljetnim bojama, smijehom, nestašlukom, šalom, veseljem, lijepim energijama svaki dan, čim se ujutro probudimo.

LIPANJ ĆE OTKRITI MANIPULATORE
Potkraj mjeseca bilježit ćemo porast otkrivanja istine, posebno pravih lica ljudi koji manipuliraju ili eksplicitno kalkuliraju. U dobroj namjeri vas upozoravam da bismo krajem lipnja i u srpnju mogli biti razočarani nekima ljudima za koje smo mislili da su u pravu.