Pun Mjesec u Strijelcu koji će se odviti 14. lipnja u 12 sati i 52 minute bit će posebno nabijen energijom koja nas pokreće prema naprijed i pomaže nam da iza sebe ostavimo sve ono što nam više ne treba. Sada je vrijeme da se usidrimo u sadašnjosti sa svim onim što imamo i pogledamo u budućnost.

Pogledajmo u naše snove, ciljeve, nadanja. Kuda dalje želimo ići? Što je to čemu toliko silno težimo, a nismo se još pokrenuli prema ostvarenju? Što nam nedostaje kako bismo u sebi probudili avanturistički duh i pustili sami sebe s lanca? Usudiš li se? Vjeruješ li da znaš i možeš?

Možda želite novi posao, novu vezu, možda imate neku ambiciju ili plan koji je na čekanju već neko vrijeme. Ovaj puni Mjesec kao da nam pokazuje mjesto koje je se nalazi između onog što smo si zacrtali početkom godine i ovoga gdje se sada nalazimo. Umjesto da gledamo u ograničenja i nemogućnosti, vrijeme je da pogledamo u sve ono što nas podržava na putu ostvarenja.

Kao da nemamo više pravo na izlike. Samo kreni. Kreni bez straha i unatoč svim dvojbama. To je jedini način da shvatiš je li nešto dobro za tebe ili nije. I utišaj svoje mentalne programe koji ti ne daju pravo na postojanje, pravo da budeš ono što želiš biti.

Samo kreni, korak po korak u skladu s mogućnostima. Gdje gubiš dragocjeno vrijeme? Na što trošiš svoju energiju, a ne donosi rezultate? Makni sve i napravi prvi korak prema naprijed. Budi hrabar i vjeruj u životni proces. Kad se pokreneš i Svemir će se urotiti da ti na put donese upravo ono što ti je sada najpotrebnije.

Pazite na svoje misli, one postaju riječi.
Pazite na svoje riječi, one postaju djela.
Pazite na svoja djela, ona postaju navike.
Pazite na svoje navike, one postaju karakter.
Pazite na svoj karakter, on postaje tvoja sudbina.

Lao-Tzu