Horoskop za vikend od 10. do 13. lipnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Škorpionu stavlja fokus na intimnost ovog vikenda, tako da je vaš odnos s voljenom osobom u centru pažnje. Djela govore više od riječi. Učinite nešto za svog partnera što će on cijeniti i bit ćete zadovoljni načinom na koji se stvari odvijaju. U subotu se vaš vladajući planet Mars sukobljava s Mjesecom. Pripazite, ne reagirajte impulzivno. 

Bik
Konjunkcija između vašeg vladajućeg planeta Venere i Urana u prvoj kući osobnosti stavlja vas u centar pažnje. Potreba za slobodom i želja za stvaranjem novog života su naglašene upravo sada. Mjesec u Škorpionu, u vašem polju partnerstva, koji se suprotstavlja ovoj konjunkciji može vam pomoći da se oslobodite prošlosti. 

Blizanci
Trigon Mjeseca u Vagi sa Saturnom u Vodenjaku u petak usklađuje se s energijom Vage i pomaže vam da produktivno započnete vikend. Mjesec u znaku Škorpiona u subotu se fokusira na vaše zdravlje i blagostanje, a opozicija Venerinoj konjunkciji s Uranom traži od vas da se fokusirate na svoj duhovni život, a ne samo na fizičku stvarnost. 

Rak
Kvadrat između Mjeseca u Vagi i Plutona u Jarcu u petak može donijeti oluju u vaš dom i odnose. Ne dozvolite da na vas utječe okruženje. Konjunkcija Venere i Urana u subotu osvjetljava vaš društveni život, a suprotstavljanje Mjesecu u Škorpionu može da potaknuti neočekivane, tajne romanse.

Lav
Trigon u petak između Mjeseca u Vaga i Saturna pruža vam priliku da pokupite darove rada koji ste uložili u svoj odnos s voljenom osobom. Konjunkcija Venere i Urana u subotu se suprotstavlja Mjesecu u Škorpionu. Možete biti rastrgani između kuće/obitelji i karijere. Iskoristite kreativnost koju generira trigon Mjeseca i Neptuna u nedjelju da napravite lijepe promjene u svom domu. 

Djevica
Trigon Mjeseca u Vagi i Saturna u petak osnažuje vaše financije, povećava produktivnost. Konjunkcija Venere i Urana u subotu čini vas nervoznim zbog promjena. Pokušajte im se ne opirati. U nedjelju, opozicija između vašeg vladara, Merkura i Mjeseca može utjecati na vas tako da se osjećate hipersenzitivnima. 

Vaga
Trigon Mjeseca u Vagi sa Saturnom u Vodenjaku u petak ulijeva samopouzdanje i pomaže vam da poduzmete važnu, preko potrebnu akciju. Konjunkcija između vašeg vladajućeg planeta, Venere i Urana u vašem sektoru intimnosti stvara potrebu za ekspanzijom i slobodom. Istovremeno, opozicija Mjeseca u znaku Škorpiona vas prožima željom za sigurnošću.

Škorpion
Trigon Mjeseca u Vagi i Saturna u petak pomaže vam da se pobrinete za sve što zahtjeva vaše vrijeme i pažnju u kući. Mjesec u Škorpionu u subotu se suprotstavlja konjunkciji Venere i Urana te aktivira vaš sektor odnosa. Promjena je krenula. Prihvatite to, ne opirite se. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema vašem vladajućem Plutonu, pomaže vam da se osjećate moćno i kažete na glas sve što treba. 

Strijelac
Odvojite malo vremena za svoje prijatelje u petak dok traje trigon Mjeseca u Vagi sa Saturnom i dodaje pozitivnu energiju vašem društvenom životu. U subotu, konjunkcija između Venere i Urana uzdrmat će vašu rutinu i navike. U nedjelju, trigon između Mjeseca i Neptuna donosi sretnu energiju u dom.

Jarac
Vaš vladajući planet, Saturn u Vodenjaku, u petak kreira trigon s Mjesecom u Vagi, prizivajući vašu najbolju energiju, talente i vještine. Konjunkcija između Venere i Urana u subotu povećava nestabilnost u vašoj romantičnoj vezi, pozivajući na duboke promjene. U nedjelju, trigon između Neptuna u Ribama i Mjeseca u Škorpiona i potiče vas da provedete više vremena s prijateljima.

Vodenjak
Mjesec u Vagi u petak je u harmoniji s vašom energijom, a trigon sa Saturnom u Vodenjaku pomaže vam da se najbolje snađete. Vaša vladajući planet Uran, u konjunkciji je s Venerom i suprotstavlja se Mjesecu u Škorpionu u subotu, stvarajući promjenljivu energiju u vašem domu. U nedjelju, trigon između Mjeseca i Neptuna vam omogućava da nadogradite svoje snove, ciljeve i osnovne vrijednosti, osjećat ćete harmoniju. 

Ribe
Mjesec u Vagi u petak u trigonu je sa Saturnom, poziva vas se bavite samorefleksijom, meditirate. U subotu stvari postaju divlje jer se konjunkcija između Urana i Venere nalazi nasuprot Mjeseca u Škorpionu. Vaš vladajući planet Neptun u nedjelju ujutro je u trigonu s Mjesecom u Škorpionu. kreativni ste, emotivni, otvorenog srca spremni ste za povoljne promjene.