Merkur se 13. lipnja vratio u znak Blizanaca! U ovom znaku osjeća se prava stvaralačka moć ovog planeta komunikacije. Saznajte što vam horoskop predviđa i što možete očekivati.

Do nedavno, Merkur je bio u retrogradnoj fazi, a sada se napokon kreće u pravom smjeru, a dodatnu prednost donosi prelazak iz Bika u Blizance. Ponovo počinje vrlo povoljno vrijeme u kojem nas sve očekuju zanimljive i važne promjene u životu. Vrijeme je da privučete prave događaje u svoj život koji ga mogu obogatiti.

Snažan Merkur u Blizancima najviše će odgovarati onima koji vole avanturu i ne žele 'tapkati u mjestu'. Ako idete na put, idite s punim povjerenjem da ćete imati sreće. Vjerujte svojim osjećajima kada birate mjesto gdje se želite opustiti. Nemojte se bojati mijenjati okruženje, posjećujete nova mjesta, pogledajte one dijelove svijeta koje još niste imali prilike vidjeti.

Također, ovo je izuzetno dobar period za društveni život. Imate odličan odnos s ljudima oko sebe, znate kako ih savjetovati, umiriti, podržati i pomoći. Sve što je vezano za komunikaciju sada donosi uspjeh i napredak, kako na poslu, tako i u međuljudskim odnosima. Zbog toga će posebnu prednost imati oni koji se bave trgovinom. Romantična komunikacija će također biti na vrhuncu. Svako tko je u potrazi za srodnom dušom moći će značajno napredovati u ovom pravcu. Također, oni koji su imali konflikte s voljenom osobom, sada ih mogu riješiti zahvaljujući dobroj komunikaciji. Rješavanje ovih problema od 13. lipnja i sljedećih nekoliko tjedana bit će puno lakše.

Merkur će vam omogućiti da pronađete novu motivaciju. Mnogi će se s novom snagom zaljubiti u svoj posao ili će se, naprotiv, konačno uvjeriti da im trenutno radno mjesto nikako ne odgovara. Merkur u Blizancima odbacuje strahove i nesigurnost, a otvoren je za lijepe trenutke, sreću i napredak. Iskoristite to!