Pun Mjesec koji nam stiže 14. lipnja savršeno je vrijeme da stvorite prostor za razmišljanje i proslavu života. Također je idealno vrijeme za manifestiranje. Evo kako.

1. Stvorite sveti prostor
Prvo se zapitajte 'što za mene znači sveto?' Je li to vaša spavaća soba ili veći prostor u kojem imate prostora plesati uz meditativne taktove i vježbati jogu? Ili je to možda soba osvijetljena svijećama i puna mirisa eteričnih ulja? Što god da je, posvetite to mjesto u svom domu i stvorite oazu koje će vam omogućiti da saberete svoje misli.

2. Očistite energiju kaduljom
Stotinama godina kadulja se smatra svetom biljkom koja pročišćava i štiti. Očistite svoj prostor tako što ćete otvoriti prozore i pročistiti ga kaduljom. Spaljivanje kadulje uklanja negativnu energiju i potiče pojačavanje dobre energije. Kada prolazite kroz svaku sobu sa zapaljenom kaduljom, razmislite o tome kako ukloniti bilo što negativno i poslati u svemir. Obavezno nekoliko puta idite gore-dolje u kutovima i iza kauča i drugih mjesta do kojih možete doći. Dok čistite prostor možete izgovarati sljedeće afirmacije: 

Ja sam vrijedan ljubavi.
Uspješan sam i usklađen sam sa svojom višom svrhom.
Izvrstan sam u onome što radim.
Svemir ispunjava sve moje snove. 

3. Meditirajte
Sada kada je vaš fizički prostor energetski očišćen, miran i svet, važno je usredotočiti i svoje misli. Bilo da koristite vođenu meditaciju, glazbu ili samo miran prostor, pobrinite se da duboko udahnete kako biste se usidrili u sadašnjem trenutku i omogućili primijetili osjećaje i misli kako dolaze i odlaze, bez ikakve prosudbe.

4. Vodite dnevnik
Držeći dnevnik uz krevet i svakodnevno ga upotrebljavajući, čuvate kolekciju dubokih misli, pitanja i blaženih uspomena prepisanih u godine različitih boja, oblika i tekstura. Ove bilješke mogle bi biti uvid u vaše vlastito samoprosvjetljenje. Bilježite sve na čemu ste zahvalni, pozitivne događaje u danu, želje koje želite ostvariti...

5. Napunite svoje kristale
Da biste iskoristili spektakularni potencijal kristala, važno je da ih napunite. Dopuštajući svojim kristalima da se pune pod punim Mjesecom, oslobađate ih svake neželjene energije i osiguravate da su spremni za ponovno korištenje u praksama iscjeljivanja. Da biste to učinili, jednostavno odložite svoje kristale vani na sigurno mjesto i ostavite ih preko noći da se kupaju u svjetlu punog Mjeseca prije nego što ih ujutro prikupite. Ako to ne možete učiniti vani, odložite ih na prozorsku dasku ili bilo koje mjesto pod mjesečinom.