Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA SUOČAVANJE S ISTINOM: Neptun kreće retrogradno 28. lipnja, na ova 4 horoskopska znaka će najviše utjecati

Neptun kreće retrogradno od 28. lipnja, a ponovno kreće direktno 3. prosinca.

 4 znaka na koja će najviše utjecati retrogradni Neptun Izvor: Shutterstock

Nakon što smo preživjeli retrogradni Merkur, ovoga ljeta čeka nas još jedno nebesko "usporavanje". Naime, Neptun kreće retrogradno 28. lipnja, a takav će ostati do 3. prosinca.

Dobra je vijest to što nećemo tako jako osjetiti njegove učinke zbog njegove velike udaljenosti od Zemlje. Međutim, energiju ćemo najintenzivnije osjetiti u danima kad Neptun započne svoje retrogradno putovanje te onog dana kada ponovno krene direktno. Taj je planet povezan s apstraktnim temama i konceptima poput naših snova, glamura, ideala, duhovnosti i zabluda.

Retrogradni Neptun može otkriti skrivene stvari ili nešto što dosad nismo htjeli vidjeti. Vrijeme je za suočavanje s istinom i rušenje iluzija. Naša prirodna intuicija i psihičke sposobnosti mogu ojačati, baš kao i percepcija nevidljivog svijeta. Neptun je retrogradan u znaku Riba, a uz mladi Mjesec u drugom vodenom znaku - Raku, morat ćemo biti svjesni svoje ravnoteže. Snažnoj vodenoj energiji suprotstavite se oslobađanjem kontrole i uzemljenjem.

Astrolozi su za PopSugar otkrili na koja će 4 znaka najviše utjecati retrogradni Neptun.

Blizanci

Retrogradni Neptun od vas traži da dublje razmislite o svom naslijeđu i snovima koje imate o svojoj budućnosti. Gdje želite biti za 20 godina? Poduzimate li korake prema ostvarenju svojih ciljeva ili se samo oslanjate na priželjkivanje? Ovaj retrogradni Neptun daje vam priliku za introspekciju i vraćanje fokusa na najširu verziju svog života koju možete zamisliti.

Djevica

Pred vama je izazov gledati na svoje odnose s iskrenim filterom. Upuštate li se u samosabotirajuća ponašanja i obrasce zbog kojih se osjećate neispunjeno? Jeste li skloni dati prioritet željama partnera ili bliskih prijatelja pred svojima? Ovo je pravo vrijeme da maknete povez s očiju i nepristrano sagledate svoju ulogu u vašim najbližim odnosima.

Strijelac

Retrogradni Neptun inspirira vas da napravite interni inventar svog privatnog svijeta. Jeste li zalutali? Ovaj retrogradni ciklus poziva vas da istražite odakle dolazite i kako je to utjecalo na vaš trenutni život. Ovo je vaša prilika da se oslobodite generacijskih obrazaca koji vas sputavaju i napravite sve potrebne promjene kako biste bili tamo gdje želite biti.

Ribe

Podcjenjujete li se? Retrogradni Neptun se odvija u vašem znaku, što njegovo putovanje unatrag čini nevjerojatno osobnim. Ako vam je bilo neugodno pokazati se u pravom svjetlu, sada je vrijeme da se zapitate zašto. Koje promjene možete napraviti kako biste živjeli autentičnijim životom? Ovo je prilika da pronađete dublju usklađenost sa svojim identitetom i za posjedovanje svih verzija sebe, posebno vaših mana, kako biste se mogli drugima otvoriti s povjerenjem.

Izdvojeno za vas...

Najnovije