Tjedni horoskop od 20. do 26. lipnja 2022. godine!

Tijekom ovog tjedna događaju se dvije moćne astrološke promjene. Prije svega, tu je ljetni solsticij 21. lipnja, kada će biti najduži dan u godini, a Sunce će imati najjaču energiju te prelazi u znak Raka. Zatim, 23. lipnja Venera prelazi u znak Blizanaca, što će mnogima pomoći da otkriju svoju snagu. Pročitajte što zvijezde donose vašem horoskopskom znaku.

Ovan
Tijekom ovog tjedna događaji se vrlo lako mogu razviti suprotno očekivanjima. Ne dopustite da izgubite kontrolu nad situacijom. Najvažnije je da sačuvate zdrav razum i da srce, bar za sada, ostavite po strani. Izbjegavajte prevelika očekivanja kako se ne biste razočarali, jer ne može sve uvijek biti onako kako očekujete.

Bik
Vaš život se ovog tjedna uvelike može promijeniti. Na to vas može upozoriti pojačana intuicija, koja će vam omogućiti da pronađete odgovore na mnoga važna pitanja i da shvatite u kojem pravcu trebate nastaviti dalje. Preporučuje vam se poseban oprez u financijskim i poslovnim pitanjima. Ne dozvolite da posao iz vas izvuče svu energiju!

Blizanci
Glavni zadatak ovog tjedna je da se oslobodite nereda i nepotrebnih stvari jer ćete tako dozvoliti pozitivnoj energiji da cirkulira. Pred vama su dani koji obećavaju uspjeh, bit ćete vrlo zaposleni, ali Venera je na vašoj strani. Kraj lipnja je vrijeme kada možete da riskirati u bilo kojem poslu i da ne izgubiti uloženo. Ali, preduvjet je da rizik bude smislen. Sreća se osmjehuje onima koji se na nju ne oslanjaju stalno.

Rak
Ulazite u fazu koja će vam pružiti nove mogućnosti. Događaji će se generalno odvijati dobro, iako u sferi odnosa može doći do blagih nemira i poteškoća. Morat ćete pažljivo pratiti svoje riječi i postupke, astrolozi vam savjetuju strpljenje i da se kontrolirate. Mnogo toga može izazvati negativne emocije, ali glavna stvar je da ostanete mirni.

Lav
Vi ste na listi najnepristupačnijih znakova kada je ljubav u pitanju, imate mnogo visoke kriterije. Ne očekujete da će baš svi oko vas pomučiti. Odbijajući sve, na kraju možete propustiti mnogo sjajnih prilika. Tijekom ovog tjedna postoji veliki rizik da ćete potrošiti mnogo energije na postizanje jednog cilja, ne ostavljajući energiju za druge stvari.

Djevica
Vaše samopouzdanje će ovog tjedna oboriti rekorde, ali astrolozi savjetuju da mirno procijenite svoje mogućnosti. Savjet je da se na poslu malo primirite i pojačate koncentraciju. Kako biste ostali u harmoniji sa sobom, astrolozi vam preporučuju fizičku aktivnost. Venera će vam u četvrtak donijeti sreću i pomoći da vam se popravi raspoloženje, radni elan, ali i šanse da se zaljubite!

Vaga
Povoljan položaj planeta donosi vam prilike koje će povoljno uticati na vaš privatni život. Postoje velike šanse da baš na poslu pronađete svoju ljubav, ali ne žurite odmah s vezom. Neka sve ide korak po korak. Iako sve ide kako treba, to ne znači da trebate žuriti. Vodite računa o svom zdravlju, kvaliteta sna je vrlo važna..

Škorpion
Ako ste zaljubljeni u zauzetog muškarca, nemojte nikako pokušavati ukrasti tuđu sreću. Ljubav mora biti obostrana, samo takva je moguća. U narednom periodu završite započete poslove i nagomilane zadatke. Nije vrijeme da započinjete novo dok ne privedete kraju ono staro. Neka vaš moto bude „polako ali sigurno“, bez forsiranja bilo čega - i u privatnoj i u poslovnoj sferi.

Strijelac
Tijekom ovog tjedna analizirajte što je to što vas sabotira i izbacite iz svog života sve nepotrebne stvari, emocije... Vrijeme je za novo poglavlje zahvaljujući energiji koju donosi solsticij! Povoljan položaj planeta godit će vašoj vezi s partnerom koja će zahvaljujući više provedenog zajedničkog vremena dostići dublji smisao.

Jarac
Vrlo je vjerojatno da ćete osjetiti višak negativne energije. Dajte sve od sebe da je se riješite. Radite nešto što vam odgovara, što vas opušta. Tjedan je povoljan i za oslobađanje od loših uspomena kao i za donošenje sudbonosnih odluka. Možda ćete morati sagledati dublje svoj život, želje i ciljeve. Imate šansu upoznati nekog zanimljivog, a smiješi vam se i uspjeh u poslu.

Vodenjak
Tijekom ovog tjedna mogući su nesporazumi s obitelji ili s kolegama. Potrudite se riješiti konflikte, a ne ih gurati pod tepih. Položaj planeta donosi vam odlučnost i povećanu kreativnost, pa ćete dobiti sjajne ideje i rješenja koja nisu uobičajena. Ne rasipajte svoju energiju i uspjeh neće izostati.

Ribe
Dajte sve od sebe da ovog tjedna zaštitite svoj duševni mir, što god da se događa oko vas. Ne dozvolite da vas vanjske okolnosti na koje ne možete utjecati izbace iz takta. Astrolozi ističu da će vas položaj planeta obdariti povećanom efikasnošću, a to će vam, usprkos teškoćama, pomoći da postignete uspjeh u bilo kom poslu.