Horoskop za vikend od 17. do 19. lipnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Vodenjaku sja u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, a njegova konjunkcija sa Saturnom i kvadratom s Venerom pomoći će vam da primijetite kako vaš prijatelj prolazi kroz teška vremena. Može doći do napete situacije s osobom iz bližeg okruženja. Pod utjecajem Mjeseca u Ribama možete sanjati san koji će se ticati vaše budućnosti.

Bik
Vaša vladajući planet, Venera u Biku, ovog vikenda ima težak posao s kvadratom i s Mjesecom i sa Saturnom. Razumljivo je ako ne možete tolerirati tuđu glupost i nemate energiju da se s njom nosite. Mjesec u Ribama vraća vam dobro raspoloženje, ljubav i povjerenje u druge. Bit će vam potreban stručan savjet vezan za profesionalnu dilemu koja vas muči.

Blizanci
Trigon između Sunca u Blizancima i Mjeseca u Vodenjaku vraća vam optimizam i dobro raspoloženje. Moći ćete uživati u najvećem dijelu vikenda. Mjesec u Ribama u vašem sektoru karijere naglašava vašu želju da se brinete o svojim kolegama i suradnicima.

Rak
Kao dijete Mjeseca, posebno ste osjetljivi na njegove promjene. Kao rezultat toga, konjunkcija između Mjeseca u Vodenjaku i Saturna može na vas utjecati prilično oštro. Budite nježni prema sebi, nikako previše zahtjevni i vratit ćete se u svoje uobičajeno stanje u subotu popodne. Sljedeći Mjesec u Ribama donijet će vam sjajne stvari, samo budite strpljivi.

Lav
Konjunkcija između Saturna i Mjeseca u Vodenjaku u vašem partnerskom sektoru može negativno utjecati na vaš odnos s voljenom osobom. Poteškoće prolaze kada Sunce u Blizancima u trigonu s Mjesecom puste da život i ljubav ponovo teku slobodno. Mjesec u Ribama u vašoj osmoj kući obećava dublju intimnost i povezanost. Pokušajte iskrenim razgovorom shvatiti gdje i zašto su stvari krenule nizbrdo između vas i partnera.

Djevica
Sa Saturnom u konjunkciji s Mjesecom u vašoj šestoj kući zdravlja, posla i blagostanja, možda ćete se osećati pomalo potišteno i nenadahnuto. Potrudite se da ne donosite loše poslovne odluke. Mjesec će uskoro biti u trigonu sa Suncem u Blizancima, a vi ćete osjetiti kako vam se vraćaju samopouzdanje i inspiracija. Mjesec u Ribama u subotu navečer osvjetljava vaš sektor partnerstva, što će poboljšati vezu s partnerom.

Vaga
S vašim vladajućim planetom, Venerom, u kvadratu s Mjesecom i u konjunkciji sa Saturnom, može doći do osjećaja nesigurnosti I neprivlačnosti. Ali to slobodno možete pripisati utjecaju planeta, s vama je sve u redu. Ovo će se ublažiti kada Sunce u Blizancima bude u trigonu s Mjesecom u Vodenjaku; ponovo ćete se osjećati kao svoj na svome. Mjesec u Ribama u vašoj šestoj kući potiče vas da učinite nešto lijepo za sebe.

Škorpion
Konjunkcija Mjeseca sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući i kvadrat s Venerom u vašem partnerskom sektoru može u prvi plan staviti poteškoće s članom obitelji ili romantičnim partnerom. Trigon između Sunca u Blizancima i Mjeseca vraća optimizam, osjećaj ljubavi i blagostanja. Dajte sve od sebe da izgladite ljubavne nesporazume.

Strijelac
Konjunkcija između Mjeseca u Vodenjaku i Saturna čini vas manje otvorenim i društvenim nego inače, ali kada Mjesec uđe u trigon sa Suncem u Blizancima, ponovo ste u igri! Mjesec u Ribama u vašoj četvrtoj kući doma inspirira vas da učinite nešto lijepo za svoju obitelj. Ne mora biti ništa veliko, bitan je znak pažnje.

Jarac
Početak vikenda obilježava izrazit pad entuzijazma i inspiracije. Ipak, trigon Mjeseca i Sunca u Blizancima vraćaju vam optimizam i dobro raspoloženje krajem vikenda. Bit ćete inspirirani da učinite nešto dobro za svoju zajednicu. Budite humani! Pojavit će se i dobra prilika za posao.

Vodenjak
Utjecaj Mjeseca u vašem znaku je prigušen zbog sudara sa Saturnom i kvadrata s Venerom. Možda ćete primijetiti da gubite energiju tijekom ovog perioda. Srećom, to će se promijeniti u subotu popodne dok Mjesec bude u trigonu sa Suncem u Blizancima, probudit će romantiku, strast i kreativnost. Mjesec u Ribama tjerat će vas da posegnete za novčanikom kako biste učinili nešto lijepo za voljenu osobu.

Ribe
Tijekom vikenda bit ćete pod utjecajem konjunkcije Saturn-Mjesec. Ne dozvolite da vam ta teška energija pokvari slobodno vrijeme. Zapamtite da su sve teškoće samo privremene i da se nemate zbog čega osjećati nesigurno.