Horoskop za vikend od 8. do 10. srpnja 2022. godine!

Ovan
Vaša vladajući planet Mars trenutno je u Biku i suprotstavlja se Mjesecu u Škorpionu, te vas ispunjava obiljem energije. Merkur ističe vašu četvrtu kuću doma - vrijeme je za ozbiljan razgovor s članom obitelji koji je odavno trebalo obaviti. U subotu, trigon između Sunca i Mjeseca uljepšat će vrijeme posvećeno najmilijima. Očekuje vas idila. U nedjelju, Mjesec u trigonu s Jupiterom donijet će vam mnogo radosti i sretnih trenutaka.

Bik
Mjesec u Škorpionu osvjetljava vaš partnerski sektor, a njegov trigon s Merkurom u petak produbljuje vezu s voljenom osobom. U subotu, trigon između Mjeseca i Sunca u Raku ispunjava vas entuzijazmom, potiče vašu kreativnost i radost. Imat ćete energije za sve, samo je nebo granica! U nedjelju, trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera u Ovnu pomoći će vam da shvatite što je ono što zaista želite u životu.

Blizanci
Trigon Mjeseca u Škorpionu s Merkurom u Raku u petak donosi dobre vijesti vezane za posao, velike su šanse da dobijete dobru poslovnu ponudu. Subotnji trigon između Mjeseca i Sunca podiže vam raspoloženje, produbljujući osjećaj sigurnosti. U nedjelju, Mjesec u Strijelcu osvjetljava partnerstvo u vašoj karti, a trigon s Jupiterom u Ovnu produbljuje vezu s voljenom osobom.

Rak
Trigon između Merkura u Raku u vašoj prvoj kući i Mjeseca u Škorpionu u petak povećat će vaše samopouzdanje i sigurnost u sebe. To je jedino što vam je potrebno za uživanje u danu. Dobre vibracije se nastavljaju u nedjelju kada Mjesec u Strijelcu uđe u trigon s Jupiterom, dajući poticaj vašoj karijeri. Bit ćete primorani donijeti važnu odluku.

Lav
Mjesec u znaku Škorpiona osvjetljava vašu četvrtu kuću. S trigonom s Merkurom u Raku, to stvara savršen ambijent za važan obiteljski razgovor. U subotu, Mjesec ulazi u trigon s vašim vladajućom planetom i pruža vam kreativnost. Subota navečer idealan je trenutak za romantičnu večeru s voljenom osobom, zahvaljujući Mjesečevim trigonom s Neptunom u vašoj osmoj kući intimnosti.

Djevica
U petak, trigon između vašeg vladara, Merkura u Raku i Mjeseca u Škorpionu, poziva vas da uživate u vremenu provedenim sa svojim prijateljima. Neptun u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva u trigonu s Mjesecom u Škorpionu, čini ovu subotu savršenom za izlazak. U nedjelju, trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera produbljuje vezu između vas i vaše voljene osobe. Vrijeme je za planiranje budućnosti.

Vaga
Mjesec u Škorpionu u petak vas stavlja na test i iskušenja, a njegov trigon s Merkurom u Raku pomaže vam da pronađete rješenje. Ovaj tranzit je također dobar za vašu karijeru, kao i trigon sa Suncem u subotu. U nedjelju, Mjesec u Strijelcu u trigonu s Jupiterom u vašoj sedmoj kući partnerstva pospješuje odnose s partnerom. Podignite vezu na jedan viši nivo, sjajno je vrijeme za to.

Škorpion
U petak, Mjesec u Škorpionu osvjetljava vašu prvu kuću, povećavajući vaše samopouzdanje i sigurnost, što vam može pomoći da donesete odluke. Trigon Mjeseca i Merkura dodaje moć vašim riječima i djelima. U subotu, trigon Mjeseca sa Suncem ispunjava vas optimizmom, dok će vam trigon između Mjeseca i Jupitera dati neophodno samopouzdanje kako biste napravili važnu promjenu u vezi sa svojim poslom.

Strijelac
U petak će vam trigon između Mjeseca u Škorpionu i Merkura u Raku pomoći da riješite otvorena pitanja. Budite hrabri i recite istinu. U subotu vas trigon između Mjeseca i Sunca približava vašem partneru. U nedjelju, vaš vladajući planet Jupiter bit će u znaku Ovna, i u trigonu s Mjesecom u Strelcu. Ovo naglašava vaše samopouzdanje dok Jupiter aktivira vaš romantični sektor.

Jarac
Trigon između Mjeseca i Merkura aktivira vašu sedmu kuću partnerstva. Započnite razgovor s partnerom koji ste dugo željeli, recite sve što vam je na duši. Trigon između Mjeseca i Sunca, u subotu vas približava vašoj voljenoj osobi. Vaš vladajući planeta, Saturn, izaziva probleme, pa obavezno provjerite svoje financije. U nedjelju, trigon između Mjeseca i Jupitera čini da se vaš dom osjeća kao najsigurnije mjesto.

Vodenjak
Trigon između Merkura u Raku i Mjeseca u Škorpionu, kao i trigon između Mjeseca i Sunca u subotu, donose dobre mogućnosti za karijeru, ako znate gdje idete. U nedjelju, trigon između dobroćudnog Jupitera i Mjeseca otkriva vašu potrebu za društvom - odvojite vrijeme da se zabavite s prijateljima.

Ribe
U petak, tigon između Merkura u Raku i Mjeseca u Škorpionu s trigonom između Sunca i Mjeseca u subotu, stavlja romantiku u prvi plan. Trigon Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta Neptuna u Ribama, čini subotu magičnim danom za izlazak i upoznavanje potencijalnih partnera, pa dajte sve od sebe da ne propustite sjajne šanse! Trigon između Jupitera u Ovnu i Mjeseca u Strijelcu pomaže vam da se osećate sigurno i lijepo pored osobe koju volite.