Tjedni horoskop od 18. do 24. srpnja 2022. godine!

Ovan
Na poslu će vam nedostajati kreativnosti. U ljubavi pokušavate skriti emocije i možda manipulirate partnerom - ovo neće donijeti dobre vibracije. Ipak, ako se nastavite truditi na polju karijere, usprkos preprekama, možete ostvariti značajan financijski uspjeh.

Bik
Za mnoge Bikove ovaj tjedan će donijeti povoljne promjene. Bez mnogo truda, situacije će se okrenuti u vašu korist, a problemi će se sami rješavati. U stvari, ovo je prirodan rezultat truda u prošlosti. Na ljubavnom planu mogu se pojaviti problemi jer ćete teško nalaziti balans između ljubavi i posla. Imat ćete izazove ako radite u timu, shvatit ćete da nekim ljudima ne možete vjerovati. 

Blizanci
Mnogi Blizanci bavit će se prošlim iskustvima. Preispitivat ćete svoje odluke, ali ako živite u prošlosti, to vas može spriječiti da idete naprijed. Imate priliku posjetiti neka nezaboravna mjesta, sastati se sa starim prijateljima. U vašem osobnom životu, promjene će morati malo pričekati. Sve se odvija prilično sporo. 

Rak
Očekuje vas novi period u životu - sumirat ćete dosadašnje rezultate i postavljati si nove zadatke. Imat ćete osjećaj neke strepnje, težine od postojeće odgovornosti. Zdravlje neće donijeti probleme, a u obiteljskom životu bit će neophodno riješiti hitne nesporazume. Posao će donijeti materijalnu korist. 

Lav
Pronaći ćete izlaz iz problema. Imat ćete sjajne prilike i perspektive da izbjegnete rizik. Na polju ljubavi moguće su svađe koje mogu poljuljati temelje veze. U profesionalnom smislu, tjedan će donijeti borbu s konkurentima - motivira vas natjecateljski duh. Preporučljivo je da se suzdržite od rasprava na poslu - u timu ima onih koji mogu situaciju okrenuti protiv vas.

Djevica
Vrijeme je da završite važne stvari. Vaša snaga i samopouzdanje bit će na testu. Ponekad će vam se činiti da je teret odgovornosti prevelik i želite ga odbaciti, zaboravljajući na posljedice. Ali ovo ne biste trebali raditi. Ovaj tjedna nije povoljan za započinjanje novih poslova. Ako ste u vezi, postoji rizik od svađa, čak i prekida - potrudite se pronaći zajednički jezik s partnerom.

Vaga
U odnosima započinje povoljniji period, postoje šanse da se sve vrati u normalu. Za one koji su napustili vezu, dolazi period emocionalnog oporavka kao i šanse za novi romantični sastanak. U poslu biste mogli pronaći kolegu ili partnera s kojim možete puno ostvariti. Prati vas i uzlazni trend kada je riječ o novcu.

Škorpion
Morate preuzeti odgovornost za obećanja koja ste dali. Također, preporučljivo je da se u ovom periodu ne obavezujete novim obavezama. Škorpione koji nisu u vezi očekuju flert i sastanci. Oni zauzeti bit će iznenađeni pojačanim znacima pažnje srodnih duša. Posao i financije neće donositi probleme. Kreativni ste i to pokazujete novim idejama na svakom polju života.

Strijelac
Strijelčevi će ovog tjedna biti razočarani što će morati odložiti realizaciju planova, projekata i rješavanje dugogodišnjih pitanja. Sve će to biti odrađeno, ali ne u bliskoj budućnosti. Zato ne treba trošiti energiju i emocije na nešto što je trenutno nemoguće dobiti. Ne zaboravite biti strpljivi i priuštite sebi šetnju prirodom. U profesionalnom polju čekaju vas ugodne emocije, nagrade za prethodni rad i mogućnost da smanjite opterećenje.

Jarac
Jarci će osjetiti želju za meditacijom, bijegom od zemaljskih problema i briga i poželjeti uroniti u svijet opuštanja, mira, radosti. Kada se pojave profesionalni problemi, posvetit ćete se tome vrlo samouvjereno. Ovo je tjedan kada jačate svoje sposobnosti, energiju i pronalazite neke davno sakrivene talente u sebi.

Vodenjak
Moguće je da će vas ovog tjedna pratiti blago nezadovoljstvo i loše raspoloženje. Iako je izazovno, partner vam može pomoći da prebrodite svaku krizu i vratite osmjeh na lice. Profesija i financije neće mnogo trpjeti. Ne bojte se da predstaviti svoje ideje - moguće je da će se mnoge od njih pretvoriti u vrijedne projekte.

Ribe
Ribe će biti pomalo svojeglave i nesigurne. Mogu se aktivirati nesvjesne emocionalne reakcije na aktualne događaje što Ribe ne mogu objasniti ni sebi ni drugima. U obiteljskom životu ćete pronaći mir. Rad će donijeti nagrade zaslužene poštenim i odgovornim radom.