U kolovozu će se mnogima dogoditi ono što su priželjkivali, ali su mislili da nema nade. Mnogi će imati priliku upoznati ljude koji će ih osvojiti na prvi pogled, s kojima će se sporazumjeti bez mnogo riječi i s kojima će imati osjećaj kao da se oduvijek znaju. Evo koje znakove čeka susret sa srodnom dušom u kolovozu:

Strijelac
Predstavnici ovog znaka srest će osobu s kojom će se odmah sporazumjeti, bez mnogo riječi, točnije osjetiti kao da su rođeni jedno za drugo. Nakon kratkog vremena imat ćete osjećaj kao da se znate čitav život. Tu osobu možete sresti bilo gdje, od posla do ulice, na mjestima na kojima se ne nadate. Ovo nije samo početak veze, već najvjerojatnije i početak osnivanja obitelji. 

Bik
Ljubav vašeg života čeka vas negdje u prirodi. To može biti park, točnije obična šetnja gradom, roštilj s prijateljima, odmor u planini. Glavna stvar koju treba učiniti jest opustiti se i prestati se plašiti novih poznanstava, ne pokazujete nepovjerenje. Riječ je o potpuno novoj osobi koju još ne poznajete, nije riječ o obnovi stare ljubavi ili nekom vašem poznaniku. 

Škorpion
Vaša situacija je dvosmislena, jer ima mnogo šansi, ali ih s vremena na vrijeme propuštate. Najvažnije je da sami odlučite je li vam u ovom trenutku potrebna ljubav. Pogledajte sve znakove koje vam život šalje. Astrolozi su sigurni da su mnoge Škorpioni u ovom trenutku pored osoba koje nisu njihovi pravi životni suputnici, ali oni ne žele ništa mijenjati. Smiješi vam se nešto novo i pozitivno ovog ljeta.