Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KADA VAS OČEKUJE SUSRET SA SRODNOM DUŠOM? Numerolozi tvrde da datum rođenja otkriva vašu ljubavnu sudbinu

Numerolozi tvrde da svoju ljubavnu sudbinu možemo predvidjeti pomoću datuma rođenja.

 Datum rođenja otkriva kada ćete upoznati srodnu dušu Izvor: Shutterstock

Jeste li osoba koja živi za ljubav, duša koja se lako i često zaljubljuje ili osoba za koju je ljubav samo jedan od aspekata života?Numerolozi ističu da svoju ljubavnu sudbinu možemo predvidjeti pomoću datuma rođenja. Iako svaka osoba ima različite osobine, prema numerologiji podijeljeni smo u 9 osnovnih tipova.

U nastavku pronađite broj koji odgovara vašem datumu rođenja i saznajte što vas očekuje na ljubavnom planu u bliskoj budućnosti.

Ako ste rođeni 1., 10., 19. ili 28. datuma u mjesecu - vi ste broj 1.

Ovo su praktične i vrlo emotivne osobe. Lako se zaljubljuju, ali kada jednom poklone svoje srce ostaju vjerni i odani do kraja. Često su povezani s dušama koje upoznaju u djetinjstvu pa su skloni dugim vezama. Oni tragaju za istom dušom i često ne trpe razlike, zbog toga ih prati sudbina čestih prekida i razočaranja. Kada shvate koliko u ljubavi znače tolerancija i razumijevanje, tek će onda pronaći istinsku sreću.

Ako je vaš datum rođenja 2., 11., 20. ili 29. dan u mjesecu - vi ste broj 2

Osjetljive i hirovite, ove osobe teže stvoriti snažnu mentalnu vezu s voljenom osobom. Kada se za nekoga vežu, teško odustaju od tog odnosa. U ljubavi im je mentalni i emotivni sklop važniji od fizičkog izgleda, a pri traganju za novom ljubavi oslanjaju se na svoju intuiciju. Ove osobe su dugo same i ne pružaju lako šanse za ljubav, ali kada se u njihovom životu pojavi srodna duša, to će osjetiti i znati, a onda nastaje istinska čarolija.

Ako je vaš datum rođenja 3., 12., 17., 21., ili 30. dan u bilo kojem mjesecu - vi ste broj 3

Ove su osobe ambiciozne, kreativne, iskrene, druželjubive, zrače entuzijazmom i bezbrižnošću. Lako se nose s promjenama tako da se u svakoj novoj situaciji uspiju snaći. Omiljeni su u društvu zbog svoje sposobnosti da razvedre druge. U ljubavi ovo su vrlo osjećajne osobe koje je lako povrijediti pa se mogu povući u sebe, senzualni su i zahtijevaju dosta pažnje.

Ako je vaš datum rođenja 4., 13., 22. ili 31. dan u bilo kojem mjesecu - vi ste broj 4

Ove osobe su izuzetno romantične duše, često u tome i pretjeruju i traže isti odgovor od druge strane. Obično su vrlo lojalni u vezi, ali i kritički nastrojeni pa partneru zamjeraju za mnoge sitnice. Ne vole flert, već ružine latice, romantične večere i djelomično žive u iluziji. Romantika je divna stvar, ali prevelika očekivanja i maštanje o idealnom partneru mogu vam otežati put do prave ljubavi.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Najnovije