Ako ste ikada pokušali igrati pogoditi nečiji horoskopskog znaka isključivo prema njihovom izgledu, evo savjeta - nečiji izgled zapravo je zapisan u podznaku, a ne u znaku. Naravno, izgled se ne može povezati samo s horoskopskim znakom, ali zanimljivo je promatrati način na koji se astrologija može povezati s fizičkim karakteristikama. Evo nekoliko prepoznatljivih karakteristika svakog podznaka.

Ovan

Osobe s podznakom u Ovnu poznate su po atletskoj građi, mladolikim licima, četvrtastim čeljustima i izraženim crtama lica. Mogu imati crvenkastu kosu i/ili rumenu kožu. Ovaj podznak također je pomalo sklon nesrećama pa mogu imati ožiljke ili vidljive ozljede.

Bik

Vaš podznak u Biku prirodno će odisati zemljanom, ležernom energijom Bika. Obično imate tamnije crte lica, poput smeđih očiju i tamne, kovrčave kose. Bikom vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, tako da su osobe s podznakom u Biku obično prilično privlačne.

Blizanci

Osobe s podznakom u Blizancima mogu se uočiti po njihovoj ekspresivnosti, kao i po obliku lica koje je tipično izduženo. Imaju živahan način govora, sa svjetlećim očima, puno gestikulacija i pokreta, a sveukupni entuzijazam (ili nedostatak istog) ispisan je po cijelom licu.

Rak

Crte lica osobe s podznakom u Raku nastoje oponašati Mjesec (planet koji vlada tim znakom), s okruglim i mekanim licem. Oči su im često okrugle i duboke, a ovaj podznak poznat je i po tome što ima naglašena prsa, bilo da se radi o širokim prsima ili većim grudima.

Lav

Osobe s podznakom u Lavu možda je najlakše uočiti, zbog njihove "lavlje grive", guste kose (koja lijepo uokviruje njihovo dijamantno lice). Hodaju uzdignute glave, što zrači samopouzdanjem, a ostavljaju plemićki dojam koji je karakterističan za Lava.

Djevica

Kada je riječ o osobama s podznakom u Djevici, to su ljudi koji su ukočeni, pristojni i profinjeni. Imaju suptilnu ljepotu koju karakterizira jednostavan i elegantan stil odijevanja, frizura, itd. Također su poznati po tome što su niži i imaju nježnije crte lica.

Vaga

Drugi znak kojim vlada Venera, uz Bika, je Vaga. Osobe s podznakom u Vagi, baš kao i Bikovi, obično su prilično konvencionalno privlačni, sa slatkim karakteristikama poput jamica, napućenih usana i gracioznosti. Također su poznati po simetričnom licu i šarmu.

Škorpion

Ako nikada niste čuli za "pogled Škorpiona", osoba s podznakom u Škorpionom ima sposobnost pogledati vas ravno u dušu (često sa spuštenom glavom, tako da vas gotovo gledaju kroz obrve). To je jedan od načina da ih brzo prepoznate, uz tamnu kosu i oči, ozbiljan izraz lica i mišićavo tijelo.

Strijelac

Osobe s podznakom u Strijelcu poznate su po otvorenim i izražajnim licima, s velikim, primamljivim osmijesima. Ovaj znak se bavi novim stvarima, a taj se stav pretvara u način na koji se ponašaju. Osobe s podznakom u Strijelcu također imaju tendenciju biti atletski građeni i visoki, s posebno dugim rukama i nogama.

Jarac

Osobu s podznakom u Jarcu biste vjerojatno mogli zamijeniti s podznakom u Djevici jer se oboje oslanjaju na profinjeni i elegantni osjećaj za stil. Osobe s podznakom u Jarcu mogu djelovati zrelo, pa čak i ozbiljno i obično imaju sitne, ali definirane crte lica. Također su poznati po tamnoj, ravnoj kosi.

Vodenjak

Ako je osobe s podznakom u Lavu najlakše uočiti, podznak u Vodenjaku ih slijedi u stopu. Između tipično većeg čela i još većih očiju, izgledaju gotovo vanzemaljski. Također su tipično ekscentrični, što obično pokazuju svojim kreativnim stilom ili kosom obojenom u nekoliko različitih nijansi.

Ribe

Osobe s podznakom u Ribama imaju sanjiv izgled, s okruglim očima i dugim trepavicama koje otkrivaju dubinu njihove duše. Doimaju se graciozno, nježno, pa čak i hirovito, s eteričnim načinom držanja. Također su poznati po tome što su obično sitni.