Danas, 18. srpnja očekuje se prelazak Venere u znak Raka. Venera, planet ljubavi i novca unosi pozitivne stvari u naš život, što će blagotvorno utjecati na naše psihičko i fizičko stanje. Posebno jača privlačnost, romantiku i ljubavne snove. U zraku je moćna ženska energija (Venera je planet koji zrači ženskom energijom) pa je moguće da ćete imati znatno više karizme i šarma. Posebno će privlačni i zavodljivi biti Bikovi, Ribe i Vage.

Također, dok je Venera u Raku, vrijeme je idealno za tretmane ljepote, masaže, promjene načina prehrane, odustajanje od loših navika. Radite na promjenama koje želite vidjeti kod sebe izvana, ali i iznutra. Od 18. srpnja mnogi mogu imati povećano samopouzdanje, što će dobro utjecati i na njihov romantičan život. Najbolja vijest koju Venera u Raku donosi je da je sada savršeno vrijeme da pronađete svoju srodnu dušu. Od 18. srpnja do 11. kolovoza Venera će pomagati i muškarcima i ženama u potrazi za srodnom dušom. Imat ćemo potrebu za dubljim vezivanjem, površni odnosi neće nas toliko zanimati. 

Izađite s prijateljima, upoznajte nove ljude, posjetite nova mjesta. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu koja vam lako može osvojiti srce i otkriti nove dimenzije ljubavi. Poželjet ćemo vremena provoditi sa svojom obitelji. Povežite se i s prijateljima i dijelite vrijedna iskustva. Očekuje vas 20 dana sjajnih na ljubavnom planu. Oni koji su u vezi, mogu se odlučiti za vjenčanje, zajednički život, proširenje obitelji, produbljivanje odnosa. Ako su postojale neke prepreke i problemi, važno je da u ovim danima otvoreno razgovarate s partnerom i sve riješite. 

Ako ste dugo željeli postati uspješniji u nekom poslu. Venera će vam pomoći da u tome uspijete. Astrolozi ističu da će ona dati puno energije, snage i radosti. Lakše ćemo svladavati prepreke i bolje ih razumjeti. Budite strpljivi, fokusirajte se na dobro i željene stvari će se dogoditi. Venera će se preseliti iz Raka u Lava 11. kolovoza.