Horoskop za vikend od 22. do 24. srpnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Biku u vašem sektoru novca potiče vas da ponovo razmislite o nedavnim financijskim odlukama koje ste donijeli. Mjesec u Blizancima u subotu i nedjelju osvjetljava vaš sektor komunikacije i zajednice, a njegov sekstil s Jupiterom u vašoj prvoj kući povećava vaše samopouzdanje. U međuvremenu, trigon između Merkura i Jupitera otvara vrata vašoj kreativnosti.

Bik
U petak, Mjesec u vašem znaku ističe vaše samopouzdanje, pojačavajući vam šarm i karizmu. Njegov sekstil s Neptunom i trigon s Plutonom pozivaju vas da proširite svoje vidike i da se više družite. Mjesec u Blizancima u subotu i nedjelju usmjerava vašu pažnju na financije i prosperitet. U međuvremenu, sekstil s Jupiterom i trigon s Merkurom donose dobre šanse za dodatni prijev novca.

Blizanci
Mjesec u Biku u petak osvjetljava mistične stvari u vašoj karti, a njegov sekstil s Neptunom i trigon s Plutonom osnažuje vašu intuiciju i mentalne sposobnosti. Radite na jačanju snage volje. U subotu i nedjelju, Mjesec u vašem znaku osvjetljava vaše samopouzdanje. Isto tako, njegov sekstil s vašim vladajućim planetom, Merkurom, i Jupiterov trigon s Merkurom učinit će da komunikacija i zapažanje postanu vaše super moći.

Rak
Mjesec u Biku u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva potiče vas na druženje- dobro iskoristite ovaj trenutak za zabavu. Mjesec u Blizancima u subotu i nedjelju potaknut će vas da kreirate nove snove i želje i pravite planove. U međuvremenu, njegov sekstil s Merkurom i Merkurov trigon s Jupiterom produbljuju vašu vezu s unutarnjim ja i potiče vašu potrebu za duhovnošću.

Lav
Mjesec u znaku Bika u petak potaknut će vas da se više fokusirate na svoj profesionalni život, dok njegov kvadrat sa Saturnom traži da ponovo razmislite i razmotrite važne stvari prije nego poduzmete bilo kakvu akciju. Subota i nedjelja će vjerojatno biti zabavni jer Mjesec u Blizancima naglašava prijateljstvo i društvene veze. Njegov sekstil s Merkurom u kombinaciji s Merkurovim trigonom s Jupiterom vas osnažuje iznutra, tako da će vam biti izuzetno lako sklapati nova poznanstva.

Djevica
Mjesec u Biku u petak se fokusira na učenje i obrazovanje i na sve korisne stvari koje poboljšavaju vaš život. U subotu i nedjelju, Mjesec u Blizancima bit će u sekstilu s vašim vladajućim planetom, Merkurom. Jupiter je u isto vrijeme u trigonu s Merkurom i pomaže vam da dostignete same vrhove kada je u pitanju vaša karijera.

Vaga
Mjesec u znaku Bika u petak poboljšava vaše mentalne sposobnosti dok prolazi kroz vašu osmu kuću. Mjesec u Blizancima u subotu i nedjelju aktivira vašu devetu kuću avanture i istraživanja. Bit ćete radoznali! Isto tako, sekstil Meseca i Jupitera produbljuje ljubav i vezu između vas i voljene osobe, jačajući vaš odnos.

Škorpion
Mjesec u Biku u petak ističe partnerstvo u vašoj karti, dok vas njegov kvadrat sa Saturnom čini opreznim u vezi sa posvećenošću drugoj osobi. Mesec u Blizancima u vašem sektoru intimnosti produbljuje odnose s voljenom osobom u subotu i nedjelju, a tome uveliko doprinosi i sekstil Jupitera i Merkura.  

Strijelac
Mjesec u Biku u petak će biti u kvadratu sa Saturnom, insistirajući da pažljivo analizirate svoje zdravlje i blagostanje. Obratite pažnju na sve štvam škodi i pokušajte neutralizirati te negativne utjecaje. U subotu i nedjelju Mjesec u Blizancima sjajno utječe na vaš sektor partnerstva, a sekstil Mjeseca i Merkura i trigon Merkura i Jupitera povezuju vas s voljenom osobom na mnogo dubljem i intimnijem nivou. 

Jarac
Mjesec u Biku bit će u petak u kvadratu s vašim vladajućim planetom, Saturnom i ovaj aspekt vašim kreativnim i financijskim pothvatima daje notu opreza. Kada budete sigurni da je sve u redu, možete ponovo krenuti naprijed. Mjesec u Blizancima u subotu i nedjelju poziva vas da dublje promotrite svoj život, posebno posao. Sekstil Mjeseca s Merkurom i Merkurov trigon s Jupiterom usporavaju vaše analize i razumijevanje trenutne situacije. 

Vodenjak
Mjesec u Biku osvjetljava dom i obitelj u vašoj karti u petak, a njegov kvadrat sa Saturnom može vam otežati izlazak iz kuće, insistirajući da se prvo pozabavite porodičnim stvarima. Mjesec u Blizancima u subotu i nedjelju inspirira strast i kreativnost. Njegov sekstil s Merkurom i trigon Jupitera s Merkurom može poboljšati vaše komunikacijske vještine, približavajući vas vašoj voljenoj osobi s kojom produbljujete odnos.

Ribe
Mjesec u Biku u petak bit će u sekstilu s vašom vladajućom planetom, Neptunom u Ribama. To poboljšava vaš šarm i komunikacijske vještine. Mesec u Blizancima u subotu i nedjelju usmjerava vašu pažnju na ognjište i dom. U međuvremenu, njegov sekstil s Merkurom i Jupiterom, kao i Jupiterov trigon s Merkurom, donose dobre šanse za financijske mogućnosti i prilike za zapošljavanje. Prigrlite ih objeručke!