5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA OSJETIT ĆE OBILJE MOĆI: Mars u znaku Strijelca 24. studenog na neke bi mogao posebno utjecati

Tijekom tranzita Marsa kroz znak Strijelca 24. studenog 2023., neki horoskopski znakovi osjetit će povećanje energije, ambicije ili želju za istraživanjem novih stvari

Pexels

Mars će se kretati u znaku Strijelca od 24. studenog, a tijekom ovog fenomena mogli bismo osjetiti nalet energije, poletnosti i aktivnosti.

Znakovi koji će u najvećoj mjeri osjetiti obilje moći ili energije tijekom ovog tranzita su:

1. Ovan
Ovnovi će osjetiti povećanu energiju i strast. Mars, vladar njihovog znaka, pruža dodatnu snagu njihovom prirodnom entuzijazmu. Bit će skloniji preuzimanju inicijative, borbi za svoje ciljeve i mogli bi se osjećati dominantno, kao i tražiti nove izazove.

2. Blizanci
Blizanci bi mogli osjetiti pojačanu duhovnu energiju. Mars u Strijelcu potiče ih na istraživanje novih ideja i mogao bi ih nagnati da se angažiraju u komunikaciji ili učenju novih vještina. Bit će znatiželjniji i spremniji na avanture.

3. Lav
Mars u Strijelcu potaknut će Lavove da se istaknu, budu još kreativniji i preuzmu vodstvo. Osjećat će snažnu potrebu za izražavanjem sebe i svojih ideja te će biti spremni uložiti dodatni napor kako bi postigli svoje ciljeve.

4. Vaga
Iako Vage neće izravno doživjeti Marsa u Strijelcu kao drugi znakovi, ovaj tranzit može potaknuti njihovu kreativnost i društvenost. Osjećat će se inspiriranije i energičnije u svojim umjetničkim ili socijalnim aktivnostima.

5. Strijelac
Mars u njihovom znaku intenzivirat će prirodnu energiju i strast za istraživanjem novih područja života. Osjećat će potrebu za akcijom, možda čak i pojačanu potrebu za avanturom i osvajanjem ciljeva. Bit će motivirani prema svojim ciljevima i mogli bi osjetiti veću hrabrost u suočavanju s izazovima.