Poznata astrologinja otkriva koga očekuje sretna jesen: Za 3 horoskopska znaka predviđa posebno pozitivne okolnosti

Tko se sve može početi radovati sretnoj jeseni, otkriva poznata astrologinja Vasilisa Volodin

Shutterstock

Brojni su astrolozi već počeli davati predikcije za jesensku sezonu, a sasvim je sigurno da nas očekuje još jedno značajno i za mnoge posebno uzbudljivo razdoblje. Astrološka su gibanja jaka, a energija novih početaka, završavanja starih poglavlja i usmjeravanja na vlastitu dobrobit posebno je snažna.

Poznata astrologinja Vasilisa Volodin istaknula je koja se 3 horoskopska znaka mogu početi veseliti izuzetno sretnom i ispunjavajućem jesenskom razdoblju, a evo o kome je točno riječ.

1. Ovan

Ovnovi mogu očekivati snažnu energiju koja će ih potaknuti na nove početke. Ovo je idealno razdoblje za preuzimanje inicijative i donošenje važnih odluka koje će oblikovati budućnost. Astrologinja predviđa da će Ovnovi u ovom periodu osjećati pojačanu motivaciju i samopouzdanje, što će im otvoriti vrata prema uspjehu i osobnom rastu.

2. Škorpion

Škorpioni će ući u vrlo intenzivno i transformativno razdoblje. Ova jesen donosi završetke starih ciklusa, ali i prilike za emocionalno čišćenje i duboku unutarnju promjenu. Prema predviđanjima, Škorpionima će se pružiti prilika za osobni razvoj i oslobađanje od prošlih emocionalnih tereta, što će im omogućiti da dožive novi početak na dubljoj razini.

3. Ribe

Ribama se smiješi izuzetno sretno i ispunjujuće razdoblje. Prema Vasilisi Volodin, ovaj znak može očekivati emocionalnu stabilnost i duhovni rast. Jesenska energija usmjerit će Ribe na vlastitu dobrobit i unutarnji mir, što će im omogućiti da se povežu sa svojom kreativnošću i intuitivnim uvidima. Ovo je idealno vrijeme da slijede svoje snove i ciljeve s povjerenjem u vlastite sposobnosti.