Veliki mjesečni horoskop za Jarca: Tijekom listopada opet će vas mučiti prošlost, ali u jednom sektoru očekujte napredak

Tijekom listopada 2024. godine Jarce očekuje vrtlog energije iz svemira koja će povoljno djelovati na njih,

Shutterstock

Početak jeseni je razdoblje kada Jarci preuzimaju odgovornost za vlastiti rast, kako u odnosima, tako i na profesionalnom planu, uz prepoznavanje važnosti unutarnje snage i transformacije.

Evo što vas očekuje tijekom listopada 2024. godine.

Obitelj i odnosi

Odnosi unutar obitelji i s prijateljima u listopadu će zahtijevati vašu pažnju i strpljenje. Mogli biste se suočiti s izazovima vezanim uz međusobno razumijevanje, ali 11. listopada, kada Pluton započne svoj direktni hod, osjetit ćete olakšanje i jasnoću. Pluton, vaš vladar transformacije, utječe na vas tako da ponovno promislite o starim obrascima ponašanja unutar obiteljskih odnosa.

Možda će vam se vratiti teme iz prošlosti koje ćete sada moći sagledati iz potpuno nove perspektive, dopuštajući sebi da prekinete krugove starih sukoba. Važno je da budete otvoreni za promjene, bez zadržavanja na prošlim pogreškama, i da izgradite snažnije, temeljnije veze s onima koji su vam važni.

Ljubav

Ovaj mjesec bit ćete pozvani da izbjegavate zatvaranje u sebe te da jasno izrazite svoje osjećaje partneru. Utjecaj Venere nasuprot Uranu, koji će se pojaviti između 13. i 15. listopada, donijet će osjećaj neočekivanih promjena ili napetosti u ljubavnim vezama.

Mogli biste se suočiti s trenucima kada ćete morati birati između stabilnosti i uzbuđenja. Ključ će biti u pronalaženju sredine i razumijevanju da su i rizik i stabilnost dio rasta u vezi.

Novac i posao

Retrogradni Jupiter, vratit će vam prilike koje ste ranije započeli – možda neki projekti koje niste uspjeli realizirati sada dobiju novu priliku. Ovo je povoljan trenutak da preispitate svoje financijske strategije i napravite dugoročne planove koji će vam donijeti stabilnost.

Usmjerenost na dugoročne ciljeve i izbjegavanje impulzivnih odluka donijet će vam uspjeh u financijama i karijeri.