Jupiter se giba retrogradno sve do veljače 2025. godine: 3 znaka očekuje financijsko obilje, ali i prilika za uspjeh

Retrogradni Jupiter započeo je svoj hod 9. listopada 2024. godine, a istom će se putanjom kretati sve do veljače iduće godine

Shutterstock

Retrogradnost planeta uvijek donosi zamršenu energiju koju je ponekad teško otpetljati, ali određenim horoskopskim znakovima ovo astrološko kretanje može donijeti dobre vijesti.

Jupiter je započeo svoj retrogradni hod 9. listopada, a u njemu ostaje sve do veljače 2025. godine. Osim što ovo gibanje naglašava suočavanje s određenim izazovima, astrolozi sugeriraju da će neki znakovi ipak imati puno sreće.

Naime, riječ je o povoljnim financijskim prilikama i mogućnostima za poslovni uspjeh kojima će 3 horoskopska znaka biti okružena. Osim u karijernom sektoru, očekuje se poboljšanje prilika čak i u osobnim odnosima.

Evo koja 3 znaka očekuje sreća tijekom Jupiterova retrogradna hoda.

1. Lav

Jupiterov retrogradni hod Lavovima donosi povoljne promjene u profesionalnom životu. Ovaj period potiče vas da preispitate svoje ciljeve i strategije, što može rezultirati financijskim napretkom. Retrogradnost Jupitera usmjerava vašu pažnju na dugoročne projekte koji su bili zapostavljeni.

To je savršena prilika da preuzmete inicijativu i iskoristite mogućnosti koje su vam sada dostupne. Također, odnosi s kolegama ili poslovnim partnerima mogu se značajno poboljšati, omogućujući vam stabilniju i sigurniju poslovnu situaciju.

2. Škorpion

Škorpionima ovaj retrogradni Jupiter donosi nove prilike za transformaciju i rast, posebno u financijskom i poslovnom sektoru. Iako retrogradnost često ukazuje na usporavanje, za vas će ovo biti prilika da se suočite s izazovima i izvučete maksimum iz njih.

Jupiterov utjecaj može vas potaknuti na dublje istraživanje vlastitih potencijala, kao i na preispitivanje postojećih poslovnih strategija. Također, može doći do pozitivnih promjena u osobnim odnosima, posebno u smislu emocionalne bliskosti i stabilnosti.

3. Vodenjak

Za Vodenjake, Jupiterov retrogradni hod donosi izvanredne prilike za napredak u karijeri i financijama. Ovaj period može osvijetliti alternative koje niste uzimali u obzir, otvarajući put ka inovacijama i kreativnim rješenjima u poslovanju. Iako ćete možda osjećati unutarnji pritisak da se povučete i razmislite o svojim odlukama, ovo je zapravo prilika za postizanje dugoročnih ciljeva.

Također, mogli biste doživjeti poboljšanja u odnosima s prijateljima i obitelji, jer Jupiterov utjecaj pojačava harmoniju u osobnim vezama.